شناسایی موانع پیش روی روابط عمومی شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت در مدیریت اخبار بحرانهای فنی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی مطالعات مدیریت در علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: SPCONF07_785
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 688
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد قاسمی

کارشناس ارشد علوم ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، تهران

سیدنوید موسوی زاده

کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران

چکیده

هدف از پژوهش حاضر » شناسایی موانع پیش روی روابط عمومی شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت ثابت در مدیریت اخبار بحرانهای فنی« میباشد. روش پژوهش این تحقیق از لحاظ ماهیت، تحلیلی- توصیفی و از منظر شیوه گردآوری داده ها پیمایشی است. جامعه آماری این تحقیق شامل تعدادی از کارشناسان واحد روابط عمومی شرکت انتقال داده های نداگستر صبا (صبانت) برای شناسایی و بررسی موانع پیش روی روابط عمومیها در زمان بحرانهای فنی میباشد. به همین منظور بعد از تحقیقات کتابخانه ای در منابع مختلف و مصاحبه عمیق با کارشناسان روابط عمومی به روش دلفی در سه مرحله به محدودسازی موانع و رتبه بندی آنها پرداخته شد. سپس با آزمون کولموگروف اسمیرنف ابتدا به بررسی نرمال بودن یا نبودن توزیع داده ها به منظور تعیین آزمون درست پارامتریک یا ناپرامتریک پرداخته و سپس به علت نرمال نبودنداده ها ضریب همبستگی کندال W و ضریب همبستگی رتبهای اسپیرمن برای درک میزان همبستگی و توافق رای دهندگان انجام پذیرفت که با نتایج بالای ۰.۸ برای هر دو ضریب توافق و هم نظر بودن شرکت کنندگان را در سطح بالا استنتاج شد.در نهایت با الویت بندی و به ترتیب اهمیت مشکلات و موانعی چون عدم وجود ارتباط دوجانبه و بهنگام با واحدهای فنی، عدم وجود زیرساختهای قوی برای اطلاع رسانی بحران در زمان مشکلات فنی اینترنت، بروکراسیهای اداری برای تهیه و انتشار خبر، عدم آگاهی از سواد رسانه ای به منظور اطلاع رسانی صحیح بحران و عدم وجود نیرو انسانی توانمند و کافی شناسایی و هر یک با جزئیات مورد بررسی قرار گرفت.

کلیدواژه ها

روابط عمومی، ارتباطات، موانع و مشکات سازمانی، مدیریت بحران، دلفی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.