الگوی تمدن اسلامی-ایرانی پیشرفت
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی مطالعات مدیریت در علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: SPCONF07_765
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 300
نویسندگان
حقیقی ، تهران
حقیقی ، تهران
چکیده
تحقق الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت مبتنی بر انعکاس آرمان ها و اهداف نظام و تحقق نتیجه اتقلاب اسلام ایران است. واکاوی مفهومی مبانی و مبادی گفتمانی الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت بوده و در این راستا، تلاش شده است به این پرسش های اساسی پاسخ دهد که تحقق الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت چگونه امکان پذیر است و گفتمان سازی درباره الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت پایه چه مولفه ها است.. طرح مبحث الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت از ابتدای ده هی چهارم انقلاب توسط مقام معظم رهبری، طراحی الگویی بدیل توسعه که بتواند کشور را به پیشرفت همراه با معنویت و عدالت برساند همواره موضوع بحث مجامع علمی دغدغه مند در این حوزه بوده است. مسلما۰ دستیابی به این الگو مستلزم طی فرایندی است که باعث شکلگیری الگویی مساله محور و در عین حال مبتنی بر مبانی ارزشی اسلامی باشد. که در این پژوهش سعی شده با روش مطالعه تحلیلی - توصیفی که در آن از روشهای مطالعات کتابخانه ای و گروه کانونی برای گردآوری داده ها استفاده شده است، تلاش شده است الگویی فرایندی جهت طراحی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت تدوین گردد. یافته ها نشان داد که برای شکل گیری الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت .۱دین محوری حاکمیت، کرامت انسانی، امنیت، عدالت، آزادی، رفاه و معنویت .۲ عناصر کلیدی الگوی اسلامی ایرانی مورد نظر مستندات فرادستی نظام به منزله پیشرانه با موتور محرکه تحقق اهداف پیشرفت الگوی اسلامی ایرانی به شمار می رود که نتایج تحقیق این عناصر را به صورت زیر پیشنهاد می کند: علم محوری، مردم سالاری دینی، سرمایه ( مادی، انسانی، اجتماعی و مذهبی) ، وحدت، هویت اسلامی ایرانی، تعامل سازنده بین المللی و اقتدار همه جانبه این الگو از یک سو امکان بکار گیری است.کلیدواژه ها
الگوی اسلامی-ایرانی، تمدن، پیشرفت.مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.