بررسی شیوه آموزشی مفاهیم دینی به کودکان
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی علوم انسانی، حقوق، مطالعات اجتماعی و روانشناسی
- کد COI اختصاصی: HLSPCONF02_128
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 235
نویسندگان
چکیده
حیات بشری در روی زمین با خلقت ابو البشر حضرت آدم و هبوط او بر روی زمین و خلقت حوا آغاز شد، تولید و تکثیر از همان زمان با زادولد انسانها شروع شد. مسئله فرزندآوری و کنترل آن، چالش بزرگ اجتماعی است که در بسیاری از کشورهای جهان به آن اهتمام شده است و پس از جنگ جهانی دوم همواره این مسئله مطرح و مورد کنکاش بوده است.فرزندآوری همان تولید مثل از طریق رابطه شرعی بین زن ومرد است که به موجب آن تولید مثل میان آنها روی می-دهد. دین مبین اسلام به فرزندآوری و تکثیر جمعیت مسلمانان بسیار اهمیت داده و تشویق کرده که با زنان فرزندآور ازدواج کنند و در امر ازدواج سهل گیر باشند. داشتن فرزند موجب تداوم خانواده و مستحکم تر شدن بنیان آن می شود. برخی از بزرگان هدف از ازدواج را تولید مثل و بقای نسل برشمرده اند و آن را از مقاصد ازدواج می دانند، بنابراین تعریف و با توجه به وضعیت بیولوژیک دو جنس زن و مرد، هدفی جز تولید مثل و باقی گذاشتن نوع انسان منظور نبوده است. سایر احکام مربوط به روابط زن و مرد از قبیل احکام رعایت عفت، زناشویی، اختصاص داشتن زوجه به زوج، نفقه، احکام طلاق، عده، اولاد، ارث و... هم بر اساس همین واقعیت تشریع گردیده است.روش تحقیق کتابخانه ای می باشد.کلیدواژه ها
آموزشی،دین،نقش،دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- مروری بر مفاهیم هوش مصنوعی و اثرگذاری آن بر مباحث آموزشی
- بررسی رابطه میزان استفاده از نتفلیکس با نگرش به دگرباشی جنسی
- بررسی میزان تحصیلات والدین و تاثیر آن بر فرزندان
- بررسی اثربخشی آموزش میهن پرستی بر تقویت روحیه میهن دوستی دانش آموزان پایه سوم ابتدایی
- اثربخشی واقعیت درمانی مبتنی بر تئوری انتخاب بر تکانشگری و کنترل خشم در زنان مورد خشونت (خشونت فیزیکی) در شهرستان یزد
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.