مروری بر مفاهیم دانش بومی و ضرورت مدیریت آن
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی جهش علوم مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MMEA01_0882
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 203
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علم اطلاعات و دانش شناسی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
استادیار گروه علم اطلاعات و دانش شناسی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
استادیار گروه علم اطلاعات و دانش شناسی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
چکیده
امروزه دانش یکی از منابع مهم و باارزش تلقی میشود که ضرورت حفظ و مدیریت این مهم انکارناپذیر است؛ بنابراین اهمیت دانش بومی کهنوعی از دانش است بر کسی پوشیده نبوده و در دوره های اخیر موردتوجه اندیشمندان قرارگرفته است. پژوهش حاضر با استفاده از روش کتابخانه ای و مروریدرصدد بررسی و مرور مفاهیم مدیریت دانش بومی بوده و بر ابعاد مختلفی ازجمله تعریف دانش بومی، تاریخچه، ویژگی ها، مدیریت دانش بومی و ضرورت آنمتمرکز شده است. با توجه به تجزیه وتحلیل مفاهیم و چالش برانگیز بودن حفظ و مدیریت دانش بومی، از دست دادن آن به دلیل عدم مدیریت منجر به فقردانشی جبران ناپذیر خواهد شد. از این رو در ابعاد مختلف دانش بومی سازمان های بین المللی در حال تلاش برای مدیریت صحیح آن هستند. پیشنهاد می شودکه دانش بومی مناطق جغرافیایی مختلف و توانمندی های متنوع مردمان بومی شناسایی شده، خط مشی مدونی در جوامع مختلف جهت مدیریت و حفظ دانشبومی تدوین شود.کلیدواژه ها
دانش، مدیریت دانش، دانش بومی، مدیریت دانش بومی، مرور مفاهیممقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.