تأثیر روشهای مختلف کاربرد نیتروژن بر زیتون رقم زرد
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی
- کد COI اختصاصی: MAST01_957
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 969
نویسندگان
دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی زنجان
عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان
محقق
چکیده
این تحقیق به منظور بررسی اثر روشهای مختلف کوددهی نیتروژن روی برخی شاخصهای عملکرد زیتون در طی 2 سال در ایستگاه تحقیقات زیتون طارم در استان زنجان بر روی درختان زیتون رقم زرد، در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در 6 تیمار و 4 تکرار اجراء گردید. تیمارها شامل : 1- شاهد، 2-کاربرد خاکی نیتروژن به مقدار 500 گرم برای هر درخت، 3- محلول پاشی500 گرم نیتروژن برای هر درخت در تقسیطهای مساوی قبل از باز شدن گلها، پس ازریزش گلبرگها و در مرحله برداشت کنسروی 4-کاربرد خاکی (250 گرم نیتروژن) و محلول پاشی 250 گرم نیتروژن در تقسیطهای مساوی قبل از باز شدن گلها، پس ازریزش گلبرگها، برداشت کنسروی 5- محلول پاشی500 گرم نیتروژن بازای هر درخت در تقسیطهای مساوی قبل از باز شدن گلها، پس ازریزش گلبرگ ها، برداشت کنسروی و پس از برداشت کنسروی 6- کاربرد خاکی (250 گرم نیتروژن) و محلول پاشی 250 گرم نیتروژن در تقسیطهای مساوی قبل از باز شدن گلها، پس ازریزش گلبرگها، برداشت کنسروی و پس از برداشت کنسروی. کود مورد استفاده اوره بود و برای محلول پاشی هر درخت 5/7 لیتر آب مصرف گردید. نتایج حاصل نشان داد که کاربرد نیتروژن به مقدار 250 گرم به صورت مصرف خاکی و 250 گرم به صورت محلول پاشی با غلظت 4/2 درصد (در تقسیطهای مساوی قبل از باز شدن گلها، پس ازریزش گلبرگها و در مرحله برداشت کنسروی) موجب افزایش غلظت این عنصر در برگها و بهبود شاخصهایی نظیر درصد تشکیل میوه و وزن میوهها میگردد.کلیدواژه ها
کلید واژه ها : زیتون، نیتروژن،کاربرد خاکی، محلول پاشیمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.