مطالعه تطبیقی روشهای اعتبار اسنادی در ایران و کره جنوبی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی علوم سیاسی،روابط بین الملل و تحول
  • کد COI اختصاصی: PSTCONF08_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 256
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهران عبدلی

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار

ثمین داوری علی آبادی

دانشجوی کارشناسی حقوق

چکیده

اعتبار اسنادی یکی از محبوب ترین ابزارهای مالی تجاری است که در تجارت بین المللی استفاده می شود. علیرغم اینکه هدف اصلی ناشی از اعمال اعتبار اسنادی کاهش ریسک تجارت است، اما مستند بودن صرف آنها را در برابر مشکل آسیب پذیر می کند. به دلیل تاثیر مالی مهم آن بر روند روان تجارت بین الملل و همچنین رویکرد متنوع نظام های حقوقی مختلف به این معضل، علاقه زیادی در بین محققان و دانشگاهیان حقوقی وجود دارد که ماهیت اعتبار اسنادی را تحلیل کنند.به دلیل ماهیت بین تعداد قابل توجهی چارچوب های قانونی است که اکثر آنها یا موضعی خاموش در قبال موانع اعتبار اسنادی اتخاذ می کنند یا با عملیات بین المللی رویکرد یکسانی به آن نشان نمی دهند. در این مقاله، نویسنده سعی کرده است پس از مقدمه، در قسمت اول تعریفی جامع در رابطه با اعتبار اسنادی را در نظام های حقوقی دو کشور مذکور مورد بحث قرار دهد، مبحث دوم مراحل اعتبار اسنادی را مورد تحلیل قرار می دهد، موضوع سوم قیاس اعتبار اسنادی در ایران و کره جنوبی مورد توجه قرار می گیرد و در نهایت، قسمت آخر به جمع بندی بحث با نکات پایانی می پردازد

کلیدواژه ها

اعتبار اسنادی، تجارت بین الملل، ایران، کره جنوبی،تحریم های حداکثری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.