پروتکل احرازهویت اینترنت اشیاء بهبود یافته در بستر بالکچین

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی کامپیوتر انجمن کامپیوتر ایران
  • کد COI اختصاصی: CSICC27_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 145
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عماد منصوری

گروه پژوهشی امنیت شبکه و رمز نگاری، دانشگاه شهید بهشتی، تهران

فرخلقا معظمی گودرزی

گروه پژوهشی امنیت شبکه و رمز نگاری، دانشگاه شهید بهشتی، تهران

چکیده

با گسترش روز به روز اینترنت اشیاء یکی از چالش های مهم پیش روی آن امنیت است. مقوله امنیت در اینترنت اشیاء گستردگی وسیعی دارد؛ لکن احرازهویت دستگاه های موجود در این شبکه ی عظیم از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اما به دلیل مقیاس بزرگ شبکه های اینترنت اشیاء و محدودیت منابع دستگاه های آن، استفاده از روش های احرازهویت متمرکز، با مشکلات عدیده ای مواجه است. با ظهور فناوری بلاک چین تحقیقات زیادی پیرامون استفاده از آن به عنوان یک پایگاه داده غیرمتمرکز و توزیع پذیر انجام شده است. در این مقاله ما ابتدا یکی از پروتکل های پیشنهادی پیرامون استفاده از فناوری بلاک چین برای احرازهویت متقابل دستگاه های اینترنت اشیاء را بررسی میکنیم و سپس با توجه به نقاط ضعف و آسیب پذیری های آن، پروتکل احرازهویت متقابلی را برای دستگاه های اینترنت اشیاء معرفی خواهیم کرد .

کلیدواژه ها

احرازهویت، اینترنت اشیاء، بلاک چین، حمله جعل هویت، حمله مرد میانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.