مطالعه تطبیقی مولفه های کیفیت زندگی در پیاده راه های مدرن و بازارهای سنتی؛ نمونه موردی بازار سرشور و پیاده راه تجاری جنت
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت علم در خدمت توسعه
- کد COI اختصاصی: DSCONF08_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 271
نویسندگان
دانشیار گروه شهرسازی ، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی ، مشهد، ایران
دانشجوی دکتری شهرسازی ، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی ، مشهد، ا یران
چکیده
فضاهای عمومی شهر ها از جمله مهمترین عناصر کلیدی برای ارتقای کیفیت زندگی شهری در عصر حاضر محسوب می گردند، ارتقا سطح کیفی پارک ها، بازارها، پیاده راه ها و دیگر فضاهایی از این دست از جمله شاخص های مطرح در کیفیت محیط شهری محسوب می گردد. پژوهش حاضر باهدف ارزیابی کیفیت دو فضای شهری مدرن و سنتی و مقایسه تطبیقی میان این دو برای دستیابی به شاخص هایی مشترک به منظور سنجش کیفیت فضاهای شهری است. روش تحقیق در پژوهش حاضر ازنظر هدف کاربردی ازنظر ماهیت پیمایشی و ازنظر نوع داد هها کمی است، گردآوری داد هها از طریق پرسشنامه و با استفاده از فرمول کوکران حجم نمونه های موردی ۲۹۸ نفر در پیاده دو نمونه ای و تجزیهوتحلیل کمی دادهها بهوسیل ه T test راه جنت و ۳۳۴ نفر در بازار سنتی سرشور محاسب هشده و روش تحلیل اطلاعات رو شهای آماری انجا مگرفته است. نتایج حاصل از پژوهش نشان م یدهد که هر کدام از محدوده های مورد بررسی در خصوص برخی شاخص ها به لحاظ کیفی نیازمند توجه بیشتر بوده و در بازار سنتی سرشور توجه به جنبه های بصری و آسایش کاربران فضا پر رنگ تر جلوه می نماید و در خصوص پیاده راه جنت توجه به جنبه های عملکردی و تقویت فضا به عنوان یک فضای شهری مهم تر از سایر شاخص ها نمود می یابد .کلیدواژه ها
مطالعه تطبیقی، کیفیت زندگی شهری، پیاده مداری، بازار سرشور ، پیاده راه جنت .مقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.