بررسی حساسیت اثر کنترل از راه دور سکسیونرها برشاخص های قابلیت اطمینان شبکه توزیع شهرک صنعتی جهان آباد

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس منطقه ای سیرد
  • کد COI اختصاصی: CIRED08_061
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 174
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد نوری

امور مهندسی شرکت توزیع برق استان یزد

چکیده

ضرورت اجرای هدفمند کنترل از راه دور(اتوماسیون) سکسیونرها در ایران با توجه به شرایط اکثر شبکه های توزیع، بیشتر و بیشتر احساس می گردد. طرح های اتوماسیون اهدافی چون کاهش تلفات، کاهش انرژی توزیع نشده((ENS فروش بیشتر انرژی، کاهش هزینه کار نیروی انسانی، کشف سریع محل عیب و مانور از راه دور را دنبال می کند. در این مقاله، مطالعات اتوماسیون توزیع برروی فیدرهای شهرک صنعتی جهان آباد میبد که اکثرا دارای بار بیش از ۱۸۰ آمپر هستند صورت گرفته تا اثر آن بر بهبود شاخص های قابلیت اطمینان بویژه کاهش انرژی تامین نشده((ENSبررسی و تحلیل گردد.در این راستا مطالعاتی کامل بر روی شبکه، موقعیت پست ها و مصرف کننده ها، کلیدها و سکسیونرهای شهرک صنعتی جهان آباد انجام شده و با استفاده از ابزار قابلیت اطمینان نسخه ۱.۱۵ نرم افزاردیگسایلنت((DIgSILENTارزیابی شاخص ها و سپس تحلیل نتایج و بررسی تغییرات شاخص های قابلیت اطمینان در اثر اعمال اتوماسیون توزیع صورت گرفته است.

کلیدواژه ها

اتوماسیون؛توزیع؛قابلیت اطمینان؛انرژی تامین نشده؛ دیگسایلنت؛

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.