نقش شبکه توزیع برق در ارتقاء شهرهای هوشمند مبتنی بر IOT

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس منطقه ای سیرد
  • کد COI اختصاصی: CIRED07_138
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 123
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر نویدی

ستاد راهبردی، دفتر توسعه مدیریت و تحول اداری شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، ایران

علی میغی

ستاد راهبردی، دفتر توسعه مدیریت و تحول اداری شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، ایران

چکیده

امروزه رشد برنامه های ایجاد شهرهای هوشمند و گرایش به استفاده از اینترنت اشیا چالش های علمی و مهندسی فراوانی را ایجاد نموده است؛ زیرا برنامه های جدید اینترنت اشیا (IoT) قادرند نوآوری های جدیدی در شهرهای هوشمند در سراسر جهان ایجاد کنند. این قابلیت ها شامل مواردی همچون توانایی نظارت از راه دور، مدیریت و کنترل تجهیزات و ایجاد نگرش های جدید می شود. از آنجا یکپارچه سازی فناوری اطلاعات و کاربرد جامع منابع اطلاعاتی ویژگی اصلی یک شهر هوشمند می باشد و از طرفی اجزای ضروری توسعه شهری برای یک شهر هوشمند باید شامل فناوری هوشمند، صنعت هوشمند، خدمات هوشمند، مدیریت هوشمند و زندگی هوشمندانه باشد، لذا اینترنت اشیا با کاربردی نمودن نصب سنسورها RFID)، IR، GPS، اسکنر لیزری، و غیره) و اتصال آنها به اینترنت از طریق پروتکل های خاص برای تبادل اطلاعات و ارتباطات کمکی شایانی می نماید. از طرفی برای رسیدن به شناخت هوشمند، مکان، ردیابی، نظارت و مدیریت با پشتیبانی فنی از IoT، شهر هوشمند باید دارای بستر های لازم الکتریکی باشدواین مهم فقط باارائه خدمات مناسب توسط شرکت های توزیع برق است که یک شهر هوشمند می تواند از ویژگی های IOT استفاده نماید. در این پژوهش با توجه به رشد انفجاری برنامه های شهر هوشمند و اینترنت اشیا و چالش های علمی و مهندسی زیادی که ایجاد نموده به دنبال بررسی نقش شرکت های توزیع برق می باشیم، هدف از طرح این موضوع این است که دانشمندان، استادان، محققان، مهندسین و مدیران را با استفاده از فناوری های پیشرفته و ایده هایی که به طور قابل ملاحظه ای در زمینه شهر هوشمند بر مبنای IoT بهبود می یابند، یاری رساند.

کلیدواژه ها

شهر هوشمند؛ اینتنرت اشیا؛ توزیع برق؛

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.