طراحی یک رله اضافه جریان جدید برای حفاظت از خطوط ریزشبکه
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس منطقه ای سیرد
- کد COI اختصاصی: CIRED07_063
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 194
نویسندگان
شرکت توزیع نیروی برق شهرستان مشهد
شرکت توزیع نیروی برق شهرستان مشهد
شرکت توزیع نیروی برق شهرستان مشهد
شرکت توزیع نیروی برق شهرستان مشهد
چکیده
با افزایش درصد نفوذ منابع تولید پراکنده در سطح سیستمهای توزیع، ضرورت طراحی ریزشبکه ها افزایش مییابد. ریزشبکه ها قابلیت عملکرد متصل و جدا از شبکه را دارند. زمانی که ریزشبکه به شبکه سراسری متصل باشد، تبادل اقتصادی توان با شبکه بالادست انجام میدهد. اما در شرایط جزیره ای، قابلیت تامین بارهای محلی درون خود را دارد. در کنار مزایای فنی و اقتصادی پیدایش ریزشبکه ها، مشکلاتی در زمینه حفاظت سیستمهای توزیع ایجاد میشود. مهمترین آنها تغییر سطح اتصال کوتاه در دو وضعیت جزیره ای و متصل به شبکه بودن ریزشبکه ها است. در این مقاله، یک رله اضافه جریان هوشمند که قابلیت تطبیق تنظیمات خود را با وضعیت اتصال ریزشبکه دارد، پیشنهاد شده است. این رله، به کمک یک الگوریتم تطبیقی، وضعیت اتصال ریزشبکه را تشخیص میدهد. سپس، مناسب با هر وضعیت، تنظیمات بهینهای که از قبل درون رله ذخیره گردیده است، فعال میشود. کلیه فرآیندهای پردازشی داخلی رله به کمک ولتاژ و جریان نمونه برداری شده در محل رله انجام میشود. درنتیجه، به دلیل عدم نیاز به سیستمهای ارتباطی، امکان نصب این رله در بستر کنونی سیستمهای توزیع ایران وجود دارد.کلیدواژه ها
الگوریتم تطبیقی، الگوریتم کرم شبتاب، جزیرهای، رله اضافه جریان، هماهنگی.مقالات مرتبط جدید
- تشخیص تشنج صرعی در سیگنال های EEG با استفاده از IMFs نرمال شده
- مروری بر داده کاوی و کاربردهای آن در سلامت
- بررسی اثرات موبایل قبل و بعد از بهره برداری در ارتقاء سلامت
- مطالعه ای در مورد به حداکثر رساندن طول عمر شبکه در شبکه های حسگر بی سیم
- تجزیه و تحلیل مبتنی بر ویژگی ندول های ریه از تصاویر توموگرافی کامپیوتری (CT)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.