بررسی قابلیتهای سیکلون درایر به عنوان یک گزینه جایگزین جهت استفاده در صنعت پتروشیمی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی مکانیک محاسباتی و تجربی
  • کد COI اختصاصی: CEMCONF04_057
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 209
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسعود درفشان

استادیار گروه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان

چکیده

استفاده از تکنولوژی های روز همواره یکی از دغدغه های مدیران صنایع میباشد. در صنعت پتروشیمی و به ویژه در تولید محصولاتی نظیر پیویسی، پلیاتیلن، پلی پروپیلن و ...استفاده از درایرها به عنوان یکی از بخشهای کلیدی و انرژی بر همواره موردتوجه ویژه قرار داشته است. سیکلون درایر ضمن اینکه ساختارنسبتا ساده ای دارد، نوعی درایر نیوماتیک محسوب میشود که با توجه به طراحی ویژه ای که دارد میتواند زمان ماند ذرات درون درایر را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. بررسی کارای ی درایرهای موجود در صنایع پتروشیمی در ایران و همچنین مطالعات محققین در سایر کشورها این نتیجه را به همراه دارد که سیکلون درایر نسبت با سایر نیوماتیک درایرها ازجمله فلش درایر دارای مزیتهای بیشتری ازجمله تفکیک زمانماند ذرات بر اساس میزان محتوای رطوبت آنهاست که در این تحقیق به تفصیل موردبررسی قرارگرفته است.

کلیدواژه ها

سیکلون درایر، نیوماتیک درایر، زمان ماند، پیویسی، پلیمر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.