سنتز نانو ذرات طلا بر پایه عصاره رازیانه

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنگره ملی رویکردهای نوآورانه در سیستم بیولوژی، داروسازی وصنایع غذایی
  • کد COI اختصاصی: SBPFST01_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 163
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حانیه وشمگیری

گروه بیوشیمی و بیوفیزیک، دانشکده علوم و فناوری های نوین، واحد علوم پزشکی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ، ایران.

فرشته عتابی

گروه بیوشیمی و بیوفیزیک، دانشکده علوم و فناوری های نوین، واحد علوم پزشکی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ، ایران.

ملیحه انتظاری

مرکز تحقیقات علوم پزشکی فرهیختگان، بیمارستان فرهیختگان، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

ملک حکمتی

گروه شیمی دارویی، دانشکده علوم و فناوری های نوین، واحد علوم پزشکی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ، ایران.

چکیده

مقدمه:دانه های رازیانه F vulgare سرشار از متابولیت های مختلف ثانویه گیاهان (فیتوشیمیایی) مانند اسیدهای پلی فنلی، فلاونوئیدها و ساپونین ها هستند.هدف: سنتز نانو ذره طلا بر پایه عصاره رازیانه و انجام تست های تاییدی آن به منظور اثبات و تایید نانوذره طلای سنتز شده در ابعاد نانو. این تحقیق با امید تهیه یک داروی موثردر درمان سرطان انجام شده است.مواد و روش ها: پس ازعصاره گیری دانه رازیانه با استفاده از شوف بالن، عصاره حاصل حاوی آنتول صاف گردیده، در بالن ژوژه ته گرد قطره قطره به محلول نیم گرم نمک طلا در ۲۵۰ میلی لیتر آب دیونیزه با حرارت نقطه جوش اضافه گردید.نتایج: رسوب سیاه رنگی از محلول نانوذره به رنگ قرمز یاقوتی بدست آمد. با استفاده از آزمونهای SEM, TEM, اندازه نانوذرات کمتر از ۲۰ نانومتر بدست آمد. FTIR وجود ذرات فلز را اثبات نمود. نمایش پراکندگی نانو ذرات طلا با استفاده از map analysis و عناصر تشکیل دهنده با EDX بطور مناسبی تایید شدند.بحث: نتایج بررسی تست های تاییدی FTIR, SEM, TEM, EDX, map analysis حاکی از تایید اندازه و شکل نانوذرات سنتز شده در این تحقیق می باشد. با بررسی اثر آن بر روی سلول های سرطانی، می توان کیفیت و میزان کشندگی آنها را نیز بررسی نمود.

کلیدواژه ها

نانوذرات طلا، رازیانه، آنتول

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.