جایگاه فرهنگی خانواده در پیشگیری و آسیب شناسی اجتماعی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی و آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: PFCONF06_248
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 353
نویسندگان
فارغ التحصیل گروه مدیریت فرهنگی _دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
چکیده
امروزه آسیب های اجتماعی به دسته ای از نابسامانی ها و ناهنجاری های رفتاری افراد یک جامعه چه بصورت فردی و یا جمعی اطلاق می شوند که ریشه در بی نظمی ها، که از کارکردی های پدیده های اجتماعی و پیامدهای نامطلوب آنها دارد. این آسیب ها غالبا باعث رنجش روانی، جسمی و مادی اقشار خاص و آسیب پذیر جامعه می شوند. و همچین می توان گفت به هر نوع عمل فردی با جمعی گفته می شود که در راستای اصول اخلاقی و قواعد عام عمل جمعی یا غیررسمی جامعه محل فعالیت کنشگران قرار نمی گیرد و در نتیجه با منع قانونی و یا قبح اخلاقی و اجتماعی روبه رو می گردد. هدف این پژوهش جایگاه فرهنگی خانواده در پیشگیری و آسیب شناسی اجتماعی با روش توصیفی- تحلیلی می باشد. نتایج نشان می دهد مطالعه بی نظمی ها و آسیب های اجتماعی همراه با علل و انگیزه های پیدایی آنها و نیز شیوه های پیشگیری و درمان این پدیده ها، به انضمام مطالعه شرایط بیمار گونه اجتماعی این گونه محلات در راستای ساماندهی آن از ضرورت مدیریت شهری است. کم و کیف آسیبهای اجتماعی بر اساس زمان (حال نسبت به گذشته) و مکان (شهرها نسبت به روستاها) در حال تغییر است؛ بنابراین آنچه امروز در جامعه خاص "آسیب یا کجروی" تلقی می شود، ممکن است در آینده همان جامعه و یا امروز جامعه ای دیگر، آسیب یا کجروی شناخته نشود. آسیبهای اجتماعی، با وجود برخورداری از تنوع و نسبیت، پدیده هایی واقعی و قانونمند و تا حد زیادی، کنترل پذیر و قابل پیشگیری هستند. در این بین مناطق حاشیه نشین و آسیب پذیر شهر از گذشته به عنوان محله حلبی نشین و کولی، شناخته می شود و به لحاظ موقعیت جغرافیایی و کمبود امکانات دارای مشکلات عدیده ای از جمله شامل فقر فرهنگی و بهداشتی، اعتیاد و بیکاری، ضعف بهداشت فردی و اجتماعی و ساخت و سازهای بی رویه می باشد که باعث شده تا این منطقه در شرایط بحرانی قرار گیرد که ضرورت فرهنگی خانواده در پیشگیری و آسیب شناسی اجتماعی این مناطق امر مهمی می باشد.کلیدواژه ها
جایگاه فرهنگی، خانواده، آسیب شناسی اجتماعیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.