بررسی تاثیر مولفه های رهبری تحول آفرین بر خودکار آمدی با نقش میانجی عدالت ادراک شده در بین کارکنان بانک ملی ایران
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی و آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: PFCONF06_101
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 280
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت جام
چکیده
هدف از این پژوهش بررسی تاثیر مولفه های رهبری تحول آفرین مدیر بر خودکارآمدی با نقش میانجی عدالت ادراک شده کارمندان و کارکنان مدارس می باشد. روش تحقیق توصیفی (غیر آزمایشی) و از نوع همبستگی است. جامعه آماری این تحقیق کلیه کارکنان رسمی بانک ملی خراسان رضوی می باشند که تعداد آنها ۱۳۰۰ می باشد. با توجه به جدول مورگان تعداد ۲۹۷ کارمند (به تقریب ۳۰۰ کارمند) می باشند که شرایط بالا را نیز دارا باشند و طبق نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب می شوند. با توجه به نوع اطلاعات لازم در انجام این تحقیق از دو روش بررسی کتابخانه ای و بررسی میدانی (پر سہ شنامه) استفاده شده است. در این پژوهش از ۳ پر سد شنامه رهبری تحول آفرین باس و آولیو (MLQ ۲۰ سوالی عدالت سازمانی نیهوف و مورمن ۲۰ سوالی و پرسشنامه خودکار آمدی عمومی شرر ۱۷ سوالی استفاده شده است. از این پژوهش اینگونه نتیجه می شود که رهبری تحول آفرین بر خودکارآمدی و عدالت سازمانی تاثیر معناداری دارد یعنی می توان با استفاده از خودکارآمدی و عد الت سازمانی ، متغیر رهبری تحول آفرین را پیش بینی نمود.کلیدواژه ها
رهبری تحول آفرین، خودکارآمدی، عدالت ادراک شدهمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.