مقایسه و رتبه بندی نرم افزارهای آموزش مجازی در آموزش و پرورش ایران

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی و آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: PFCONF06_064
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 332
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مونا قاضی میرسعید

دانشجوی دانشگاه پیام نور کرج رشته تحقیقات آموزشی

علیرضا بزرگ زاده

دکترا رشته مدیریت عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور واحد کرج

زهرا دیبا

دانشجوی دانشگاه پیام نور کرج رشته تحقیقات آموزشی

چکیده

با درگیری دنیا در سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۶۰۰ به ویروس کرونا ، دنیا با چالش های زیادی روبرو شد و یکی از این موارد موضوع بسیار حیاتی آموزش و پرورش بود که استفاده از ابزارهای آموزش مجازی را در رتبه نخست برای این منظور قرار داد . هدف از این تحقیق این بود که در مرحله اول ابزار های که بیشتر مورد استفاده معلمان است را بشناسیم و سپس به یک رتبه بندی منطقی در این باره برسیم که برای این منظور در چند مرحله عمل کردیم در ابتدا با پرسش از معلمان و روش های کیفی و س پس با مطالعه ابزارهای گوگل ترند ، گوگل آنالیز و همچنین میزان دانلود این ابزارها در ایران و در نهایت تعداد ۳۰ پرسش نامه تهیه شد و به معلمان که به روش تصادفی انتخاب شده بودند داده شد سپس به روش آزمون t داده ها را راستی آزمایی و سپس مشخص کردیم که آیا رابطه معنی دار است و یا خیر و در نهایت رتبه بندی ابزار ها را مشخص کردیم

کلیدواژه ها

مجازی، یادگیری، اطلاعات الکترونیکی ،شاد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.