بسترسازی زیرساخت های شهر هوشمند در مسیر پایداری
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی و آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: PFCONF06_043
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 178
نویسندگان
کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر
چکیده
شهرنشینی پدیده ای بدون پایان می باشد. امروزه ۵۴% از مردم جهان در شهرهای مختلف زندگی می کنند که انتظار می رود تا سال ۲۰۵۰ به ۶۶ %برسد. در مجموع با رشد کلی جمعیت، شهرنشینی در عرض سه دهه آینده،۲.۵میلیارد نفر دیگر را به شهرها اضافه خواهد کرد. پایداری زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی از نکات بسیار ضروری جهت هماهنگی با این گسترش سریع جمعیت و تامین منابع مالی شهرها، می باشد. بدون تردید فناوری اطلاعات موتور محرک توسعه مدیریت شهری و روستایی کشور در آینده است که باید برای آن برنامه ریزی مطلوب و مناسب از سوی تمامی دستگاه های مرتبط انجام شود و رسیدن به یک تفاهم و زبان مشترک در همه سطوح به منظور فراهم کردن بسترهای توسعه در بخش فناوری اطلاعات در شهرداری ها و دهیاری ها بسیار ضروری است و باید در اولویت کاری باشد. هدف اصلی پژوهش حاضر بسترسازی زیرساخت های شهر هوشمند در مسیر پایداری می باشد. نتایج نشان می دهد ابتکارات شهر هوشمند می تواند به بهترین شکل ممکن مشکلات را یکی پس از دیگری از میان بردارد و جهان را در رسیدن به هدف توسعه پایدار یاری کند. با این حال به منظور مقابله با یک وضعیت دشوار لازم است نحوه عملکرد درونی یک شهر هوشمند را به طور عمیق درک کرد. برای دستیابی به این اهداف امنیتی، احراز هویت و راهکارهای مدیریت شناسایی باید به گونه ای در این اکوسیستم ادغام شوند تا اطمینان حاصل شود که داده ها تنها با بخش های مجاز به اشتراک گذاشته می شوند. همانطور که مناطق شهری همچنان در حال گسترش و رشد می باشند، فناوری شهر هوشمند نیز در کنار افزایش ثبات و ارتقای سطح خدمت به شهروندان، گسترش می یابد. با استفاده از ارتباطات فراگیر، داده های بازی امنیت و راهکارهای کسب درآمد نرم افزاری، ما می توانیم نیازهای شهر هوشمند را برای تجربه ای بسیار بهبود یافته برای همه شرکا در اکوسیستم تطبیق دهیم.کلیدواژه ها
ایدئولوژیک شهر هوشمند، شهرهوشمند، رشد هوشمندمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.