بررسی و مقایسه روشهای بدون المان برای تحلیل ترک

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی شبیه سازی سیستمهای مکانیکی
  • کد COI اختصاصی: NCMSS01_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1468
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا تمدن

اهواز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز

عباس رهی

چکیده

دو روش بدون المان گلرکین EFG و درون یابی نقطه ای شعاعی RPIM به منظور محاسبه میدان تنش و جابجایی ناشی از یک ترک عرضی دریک ورق مورد بررسی قرارگرفته اند بارگذاری کششی در یک طرف ورق منجر به تغییر شکل مود I درترک می شود کها ین وضعیت حالتی استاندارد برای مقایسه عملکرد روشهای عددی برای محاسبه میدانهای تنش کرنش و جابجایی اطراف ترک است هر دو روش اشاره شده با استفاده از توابع پایه مناسب حاصل از پاسخهای تحلیلی موجود غنی سازی شده اند و از مدل رله برای اعمال اثر ترک در روش EFG استفاده شده است مقایسه نتایج روشها با هم و با پاسخ بدست آمده از نرم افزار تجاری ABAQUS از نظر دقت جواب حاصل سرعت حل و اثرتوزیع دلخواه گره ها انجام گرفته است براین اساس روش درونیابی نقطه ای شعاعی تقریبا دو برابر سریعتر از روش بدون المان گلرکین است که دلیل آن عدم نیاز به استفاده ازمدلهای اعمال ترک مانند مدل رله می باشد.

کلیدواژه ها

روش بدون المان، تحلیل ترک، RPIM,EFG

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.