مروری بر ابر رسانایی و حوزه های گسترش آن با تمرکز بر کابل های ابررسانایی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی مواد، متالورژی و معدن
  • کد COI اختصاصی: MCONF05_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 304
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پویا پرویزی

میلاد جلیلیان

هانا پرویزی

پدرام سروری

چکیده

پیشرفت های به وجود آمده در شبکه های توزیع و انتقال انرژی امروزه مدیون پژوهش ها و فناوری های نو می باشد.یکی از مهمترین این پیشرفت ها در حوزه مواد ابررسانایی و گسترش کابل های ابررسانایی بر اساس آن می باشد.کابل های ابررسانایی به عنوان یک راه حل مفید و کاربردی به منظور جبران کمبود ظرفیت انتقال انرژی در شبکه های توزیع و انتقال انرژی کلان شهر ها شناخته شده است.پارامترهای کلیدی مرتبط با جبران این کمبود و به تبع آن گسترش استفاده از کابل های ابررسانا عبارت است از ظرفیت انتقال انرژی بیشتر در ابعاد فشرده و کوچک تر،اتلاف انرژی کمتر و عدم نشت میدان مغناطیسی به خارج از کابل.بررسی های آماری نشان از رشد انفجار گونه ی پژوهش های مرتبط با این حوزه از اواخر قرن بیستم تا به امروز می دهند که همین امر منجر به پیشرفت روز افزون در این حوزه شده است.در این پژوهش به بررسی مفاهیم ابررسانایی،خواص و کاربرد های مرتبط با آن تمرکز بر کابل های ابررسانایی پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

پوشش کامپوزیتی Fe-Ni-Co/CeO۲،فولاد زنگ نزن فریتی Crofer ۲۲APU سل-ژل،اکسیداسیون

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.