تحلیل سیستم فروش

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی رویکرد سیستمی در ایران
  • کد COI اختصاصی: SYSTEMAPPROACH01_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 5650
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه دیارکجوری

دانشگاه علم و فرهنگ تهران - دانشکده مهندسی صنایع

علی شیخلر

دانشگاه مهد البرز - دانشکده MBA

سجاد علوی

دانشگاه علم و فرهنگ تهران - دانشکده مهندسی صنایع

عارفه احمدی

دانشگاه علم و فرهنگ تهران - دانشکده مهندسی صنایع

چکیده

فروش قلب تپنده هر کسب و کار زنده و پویاست. بروز تقض و اختلال در کار فروش سبب ایجاد وقفه در تمام فعالیت های یک کسب و کار خواهد شد. از همین رو عمده ترین دغدغه میران یک سازمان سامان دهی و رونق بخشیدن به امر فروش در سازمان است.آگاهی یافتن از موجودی کالاها یا خدمات آماده فروش ، تعریف خدمات ، خریدها و سفارشهای مشتری از جمله مهمترین انکانناتی ست که مدیران با استفاده از سیستم فروش به ان دست خواهند یافت . در یک شرکت تجاری میزان فروش ، سوددهس ، بازگشت سرمایه و ماندگاری شرکت در بازار رقابتی بسیار مهم می باشد. اهداف اصلی این پژوهش ایجاد یک سیتسم فروش موفق و بررسی عوامل موثر بر این موارد می باشد. که در این راستا نیارمند تحلیل عواملی نظیر رضایت مشتری ، تعداد کارکنان ، قیمت خرید و فروش ، درخواست های داخلی و خارجی و .... بوده و باید ارتباط هر یک از آنها بر روی یکدیگر بررسی نمود که به طور مستقیم و غیر مستقیم برا هدف پروژه تاثیر می گذارند. در این تحقیق اطاعات اعم از معادلات استفاده شده ، مقادیر عددی و پارامترها از یک شرکت تجاری پزشکی گرفته شده و سیستم فروش شرکت مدلسازی و شبیه سازی شده استو مهمترین نتایج حاصل از این تحقیق استفاده از نیروی انسانی کارآمد و به تعداد مورد نیاز ، بدست آوردن رضایت مشتری به طوری که درخواستهای محصول بیشتر شود و به طور کلی چگونگی ایجاد یک سیستم فروش موفق که شرکت در بازار ماندگار باشد. در حقیقت در شبیه سازی انجام شده شرکت با 50 میلیون تومان شروع به کار کرده و این سرمایه در 5 سال آینده با شرایط کنونی به 1 میلیارد تومان البته بدون استفاده سرمایه رسیده است. این مقاله تحلیل بخش کوچکی از یک سیستم است.

کلیدواژه ها

سیستم فروش ، سرمایه ، افزایش سوددهی ، ماندگاری در بازار ، تعداد کارکنان ، رضایت مشتری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.