بررسی عملکرد برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع از دیدگاه بیمه شدگان تحت پوشش مراکز شبکه بهداشت و درمان استان هرمزگان
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: چهارمین دوره کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای علوم بهداشتی، روانشناسی، مدیریت و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: HPMECONF04_025
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 358
نویسندگان
کارشناس نظارت اداره کل بیمه سلامت استان هرمزگان
معاونت توسعه مدیریت و منابع اداره کل بیمه سلامت استان هرمزگان
چکیده
زمینه و هدف : استقرار نظام ارجاع در برنامه پزشک خانواده جهت پاسخگویی بهتر به نیازها و تحقق اهداف نظام سلامت مورد توصیه سازمان جهانی بهداشت می باشد. هدف این مطالعه بررسی عملکرد برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع از دیدگاه بیمه شدگان در شبکه بهداشت و درمان بوده است. روش کار : این تحقیق از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ روش در دسته پژوهشهای توصیفی –پیمایشی قرار دارد . جامعه آماری بیمه شدگان صندوق بیمه سلامت روستایی استان هرمزگان می باشد که تعداد ۴۰۰ نفر از طریق جدول مورگان به عنوان نمونه به شیوه تصادفی ساده انتخاب شدند. به منظور اندازه گیری قابلیت اعتماد، از روش آلفای کرونباخ انجام شد و نتایج تایید شد. و برای تجزیه و تحلیل فرضیه ها از نرم افزار SPSS و برای تجزیه و تحلیل و پردازش داده های تحقیق از آزمون کای دو و آزمون دقیق فیشر استفاده می گردد .یافته ها: یافته ها بیانگر این بود که به علت تنوع فعالیت پزشکان خانواده و گستره وسیع کشورمان، همچنین افزایش رضایتمندی پزشکان و افراد تحت پوشش این برنامه، بایستی تحقیقات و نظارت های بیشتری در این زمینه، صورت گیردنتیجه گیری : برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع ، یکی از مهمترین راهکارها برای کاهش پرداخت های مردم و در واقع زمینه ساز استقرار مقوله عدالت در حوزه سلامت کشور بوده و تااکنون اقدامات نسبتا" خوبی در خصوص استقرار نظام پزشک خانواده و ارجاع صورت گرفته است .کلیدواژه ها
عملکرد ، پزشک خانواده ، نظام ارجاع ، بیمه شدگانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.