راهبرد مدیریت کلاس درس

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پژوهش
  • کد COI اختصاصی: ESPCER04_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 214
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرخنده کاظمی

دانشگاه فرهنگیان بنت الهدی صدر قزوین

زهره قاسمی

دانشگاه فرهنگیان بیت الهدی صدر قزوین

معصومه مرادی حصاری

دانشگاه فرهنگیان بنت الهدی صدر قزوین

چکیده

تدریس امر گسترده ای است، که تنها تسلط بر موضوع درسی لازمه انجام آن نیست، بلکه دارا بودن گروهی از مهارت ها نگرش ها و دیدگاه های مختلف و موفق یاددهی - یادگیری نیز ضرورت دارد. مدیریت کلاس از سوی معلم برای ایجاد نظم و انضباط ایجاد شرایط مناسب برای داشتن تدریسی موثر در کلاس و به تبع آن یادگیری از جانب دانش آموزان امری ضروری است. اگر مدیریت کلاس به خوبی صورت نگیرد. فرآیند آموزش و یادگیری نیز دچار مشکل خواهد شد. هدف مقاله پیش رو بررسی مدیریت کلاس درس و روش های مختلف مدیریت کلاس در مدارس و مراکز آموزشی است، معلم نقش تسهیل کنندگی امر آموزش را برعهده دارد و می تواند علاوه بر موفقیت در یادگیری دانش آموزان و مدیریت موثر و کارآمد کلاس خود به خلق الگوهای رفتاری مناسب در دانش آموزان نیز بپردازد. اداره صحیح کلاس از مسائل مهم آموزشی است زیرا از این طریق معلم می تواند رفتارهای مخرب و مزاحم را اصلاح نماید و با ایجاد محیطی آرام و بدون تنش و درگیری شرکت دانش آموزان در فعالیت های یادگیری افزایش دهد. اداره کلاس به نحو موثری فعالیت یادگیری را در دانش آموزان به حداکثر می رساند. در کلاس درس عواملی می تواند مدیریت کلاس را مختل کنند، که معلم باید درباره مدیریت کلاس برنامه ریزی داشته باشد. و با روش هوشمندانه این عوامل را کنترل کند. که در مقاله فوق به روش های مدیریت کلاس و نحوه کنترل مشکلات پرداخته شده است. در این مقاله که برای جمع آوری اطلاعات از روش کتابخانه ای استفاده شده است با بررسی کتب و مقالات مرتبط به تدوین مدیریت کلاس، اهمیت آن مشکلاتی که در مدیریت کلاس درس امکان دارد ایجاد شود و. پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

تدریس، کلاس درس، معلم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.