مقایسه نحوه عملکرد سیستمهای مختلف نگهدارنده تونل های احداث شده در سنگ های ضعیف

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: همایش مدیریت بحران در صنعت ساختمان، شریان های حیاتی و سازه های زیرزمینی
  • کد COI اختصاصی: CMCILFUS01_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2080
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی هوشمند آیینی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودبار- عضو هیئت علمی- دانشجوی دکتری سازه های

چکیده

با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی کشور و توسعه و گسترش شهرها و مراکز صنعتی، تونل و فضاهای زیرزمینی برای استفاده های حمل و نقل داخل و خارج از شهر، انتقال آب و فاضلاب، انتقال مواد سوختنی و انرژی از قبیل نفت و گاز، احداث فضاهای زیرزمینی استراتژیکی و دفاعی، تولید برق، ایستگا ههای مترو و پارکینگ ب هطور فزاینده ای در حال مطالعه، ساخت و یا بهر هبرداری هستند. یکی از مراحل اساسی در ساخت تونل ها نصب سیستم های نگهدارنده موقتی می باشد. عملیات تونل کنی در سنگ های ضعیف همواره به عنوان یک چالش برای مهندسان ژئوتکنیک بحساب آمده و قضاوت نادرست در زمینه طراحی های سیستم های پایدارسازی می تواند در نهایت منجر به کم طراحی و وارد آمدن خسارت و یا بیش طراحی و افزایش هزینه های تونل شود. در این تحقیق به بررسی نحوه عملکرد سیستم های مختلف نگهدارنده تونل های احداث شده در سنگ های ضعیف پرداخته ایم.

کلیدواژه ها

پیچ سنگها، شاتکریت، سیستم های نگهدارنده تونل ، Rocsupport ،سنگ های ضعیف

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.