بررسی مولفه های گردشگری در مناظر بومی فرهنگی روستایی و توسعه اقتصادی محیط
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در مهندسی عمران ، معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: GSECONF05_093
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 336
نویسندگان
استادیار گروه معماری منظر دانشگاه خاتم
دانشجوی ارشد گرایش معماری منظر دانشگاه خاتم
چکیده
روستاها و محیط های روستایی نقش مهمی در حفظ و معرفی ارزش های محیطی و فرهنگ اقوام دارند و از نظر جذب گردشگر در مناظر بومی خود دارای مولفه های گوناگونی هستند، بهره گیری مناسب از این مولفه ها به شکل درست و مطلوب تاثیر زیادی در خلق تصویر ذهنی مثبت در نظر گردشگران دارد، که در توسعه اقتصادی محیط نقش کلیدی و مهمی ایفا می کند و فرصت انعکاس قابلیت های محیط و مناظر بومی را افزایش می دهد. هدف این مقاله بررسی و تحلیل نقش مولفه های گردشگری مناظر بومی و محیط های روستایی در جذب گردشگر در جهت توسعه اقتصادی محیط است. اهمیت بهره مندی و استفاده صحیح از منابع و مناظر بومی و بکارگیری مناسب مولفه ها و ویژگی های موجود محیط می تواند بازخورد مناسبی در جذب گردشگر داشته باشد. مقاله حاضر از نظر نوع روش تحقیق توصیفی-تحلیلی و روش جمع آوری اطلاعات میدانی و کتابخانه ای می باشد. با این توضیحات و تحلیل و بررسی در رابطه با این موضوع می توان نتیجه گرفت که روستاها و محیط های روستایی با توجه به قرارگیری در شرایط و مناطق جغرافیایی مختلف و دارا بودن مولفه های گوناگون،بستر مناسبی برای جذب گردشگر را دارند و در توسعه اقتصاد محیط تاثیر بسزایی دارند.کلیدواژه ها
مناظر بومی، محیط های روستایی، مولفه های گردشگری، جذب گردشگر، توسعه اقتصادی محیطمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.