مروری بر انواع جوش های ذوبی و غیرذوبی و بررسی کاربرد جوش قوسی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم تکنولوژی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: ENGTCONF05_113
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 202
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی رشته عمران اجرایی، آموزشکده فنی حرفه ای سما بندرعباس
دانشجوی کارشناسی رشته عمران اجرایی، آموزشکده فنی حرفه ای سما بندرعباس
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی، آموزشکده فنی و حرفه ای سما بندرعباس، ایران
چکیده
در دنیای امروزه، صنعت جوشکاری از نظر وسعت کار و تنوع بالاترین مرتبه را در علم اتصال و بریدن و جداسازی قطعات فلزی و سایر مواد صنعتی دار است و طراحان و مهندسان خطوط تولید مصنوعات فلزی با بهرگیریاز فرایندهای مختلف و متنوع جوشکاری به بالاترین سرعت و کیفیت دست یافته اند. در عین حال، وزن سبکمصنوعات و صرف هزینه هرچه کمتر، از دیگر دستاوردهای آنان بوده است.روشهای جوشکاری ذوبی بیشترین کاربرد در ساختمان دارند و به راحتی در دسترس تر هستند. اگرچه روشهایجوشکاری غیرذوبی نیز هر کدام ویژگی های منحصر به فردی دارند و ممکن است کاربردهایی بسیار خاص داشتهباشند. به طور کلی چهار نوع جوش شامل جوش شیاری، جوش گوشه، انگشتانه و کام وجود دارد. جوشهایانگشتانه و کام بصورت محدود مورد استفاده قرار می گیرد. جوش گوشه متداول ترین انواع جوش در سازه فولادیمی باشد بعد از آن جوش شیاری قرار دارد و جوش انگشتانه و کام به موارد مخصوصی که در آن مقاومت جوشانجام شده در لبه ها به حد کافی نباشد محدود می شود. جوش های کام وانگشتانه برای انتقال برش در اتصال هایپوششی و یا جلوگیری از مکانش در عناصر روی هم آمده در اعضا ساخته شده استفاده می شود.کلیدواژه ها
جوشکاری، متداول، انواع جوش، گوشه، شیاریمقالات مرتبط جدید
- BMLDD: Breast mass lesion detection by using Deep Learning
- تحلیل نقش شبکه های اجتماعی در تجارت الکترونیک در بازار ایران
- کاربرد سیستم های فازی در معماری کامپیوتر(سیستم های کامپیوتری.سخت افزارها.طراحی سخت افزارها)
- بررسی الگوریتم های یادگیری ماشین
- ارائه یک پروتکل احراز هویت در شبکه خودرویی در جهت نظارت ترافیک شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.