بررسی و تحلیل قطعات موسیقی هامون اثر کیوان ساکت و ترکمن اثر حسین علیزاده و اهمیت خلاقیت در موسیقی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس روانشناسی ،علوم اجتماعی، علوم تربیتی و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: PSEHCONF01_030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 503
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رهام امیرپورامرائی

دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش هنر، دانشگاه آزاد اسلامی تهران، واحد مرکز

مهیار خراباتی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران

بهروز وجدانی

عضو هیئت علمی پژوهشکده مردم شناسی سازمان میراث فرهنگی کشور

چکیده

بیان مسئله : در این مقاله قصد داریم تا با بررسی دو قطعه موسیقایی هامون و ترکمن اثر هنرمندان مشهور ایرانی، کیوان ساکت و حسین علیزاده؛ بر این نکته پی ببریم که این دو قطعه چگونه ساخته شده و چگونه ماندگار گشته اند؟ هدف: همچنین از این پژوهش قصد داریم تا با نت کردن این دو قطعه برای آیندگان اسناد بهتری را فراهم آورده و راه قدر دانی از هنرمندان خود را همواره بپیماییم. روش تحقیق : منابع این تحقیق از هر دو شیوه کتابخانه ای و میدانی بهرمند بوده، روش ما توصیفی - تحلیلی و رویکردمان کیفی و کاربردی است، پیشنه تحلیل قطعات موسیقی در ایران نسبت به غرب سابقه کوتاه تری داشته و در مورد این دو قطعه که در اینجا آنالیز شده اند منابع چندان زیادی در دسترس ما نیست. جمع بندی : در پایان این مقاله چشم اندازی نیک میرود که هنر ایران در آتی مکتوباتش بیشتر شده و درخشش آگاهانه تری را بر پایه خلاقیت و فرهنگ ایرانی در جهان شاهد باشیم. امید که مفید واقع گردد.

کلیدواژه ها

موسیقی، کیوان ساکت، حسین علیزاده، هامون، ترکمن، روح هنر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.