مقاله پژوهشی:طراحی الگو توسعه منطقه پذیرش کارکنان (مورد مطالعه: دانشگاه افسری امام علی(ع))

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: مطالعات مدیریت راهبردی دفاع ملی، دوره: 3، شماره: 11
  • کد COI اختصاصی: JR_ISSK-3-11_007
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 250
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید ملکی

دانشجوی دکترای تخصصی، گروه مدیریت دولتی، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران

کرم اله دانش فرد

استاد گروه مدیریت دولتی، واحد علوم تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی(نویسنده مسئول)

غلامرضا معمارزاده طهران

دانشیار گروه مدیریت دولتی، واحد علوم تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.

محمود آقا حسینعلی شیرازی

استادیار گروه مدیریت صنعتی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران.

چکیده

توسعه منطقه پذیرش، برای سازمان های نظامی و به خصوص دانشگاه افسری امام علی(ع) به عنوان مرکز آموزش عالی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی از اهمیت بالایی برخوردار است. در تحقیق حاضر که از نوع ترکیبی می باشد در مرحله نخست با استفاده از روش داده بنیاد و به کمک مصاحبه های عمیق با خبرگان الگو کیفی توسعه منطقه پذیرش کارکنان طراحی شد. در مرحله دوم روابط بین عناصر الگوی حاصل در معرض آزمون کمی قرار گرفته است. نتایج حاصل مبین آن است که مهمترین عوامل موثر بر توسعه منطقه پذیرش کارکنان مقبولیت دستور دهنده و قابلیت دستور دهنده می باشد. از طرفی راهبردهای توسعه منطقه پذیرش شامل ۷ مولفه(شایسته گزینی، اجتماعی کردن مناسب، روابط متنوع، سیستم پاداش متنوع، آموزش، توانمندسازی و مدیریت برمبنای هدف) شناسایی گردیدند که این مولفه ها از ویژگی های سازمان و ویژگی های جامعه تاثیر می پذیرند و بر مقبولیت دستور دهنده و قابلیت دستور دهنده تاثیر می گذارند. دانشگاه افسری امام علی(ع) با استفاده از اقدامات مدیریت منابع انسانی شناسایی شده، می تواند نسبت به توسعه منطقه پذیرش کارکنان اقدام نماید.

کلیدواژه ها

پذیرش, منطقه پذیرش, مقبولیت دستور دهنده, قابلیت دستور گیرنده

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.