اینترنت چیزها و کابرد آن در تعاملات آموزشی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: دومین همایش ملی مدرسه آینده
- کد COI اختصاصی: FSCHOOL02_059
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 271
نویسندگان
دانشجوی دکتری رشته مدیریت آموزشی دانشگاه خوارزمی
چکیده
کارگیری فناوری در آموزش یکی از جنبه های مهم گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان تحولی عظیم در زندگی اجتماعی حرفه ای و آموزشی بشر در قرن بیست و یکم است که افق جدیدی را پیش روی نهادهای آموزشی از جمله مدارس و دانشگاه گشوده است. این تغییرات نشان می دهد که آموزش، به طبع آن وظایف و کارکردهای آموزش و پرورش تغییر یافته و استفاده از فناوری اطلاعات و چندرسانه ای ها جز لاینفک نظام آموزشی شده است (بیدگلی و همکاران، (۱۳۹۷؛ به گونه ای که امروزه بزرگترین انتظارها از کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در یاددهی و یادگیری است .(Hassler and et al, ۲۰۱۶) از جمله فناوری های روز که با ظهور خود همه جنبه های زندگی بشری و از جمله آموزش و پرورش را تحت تاثیر قرار داده است "اینترنت چیزها" می باشد. استفاده از اینترنت اشیا در زمینه آموزش در مراحل اولیه است با این وجود چشم انداز بسیار گسترده ای در ترسیم فردای آموزش و پرورش دارد. این مقاله با مطالعه مروری پژوهش ها و مقالات علمی مربوط به این موضوع، نگاهی دارد به فناوری IoT و استفاده از آن در تعاملات آموزشی. اینترنت اشیا با هوشمندسازی محیط های آموزشی، سیستم آموزشی را چابک تر می کند. یک سیستم آموزشی یادگیری هوشمند می تواند شامل مدرسه هوشمند، ساختمان هوشمند، روش های تدریس هوشمند، آزمون و ارزشیابی هوشمند و .. باشد. اینترنت اشیا در آموزش می تواند همکاری هوشمند میان تمام عوامل آموزشی و دسترسی به منایع آموزشی مختلف در سراسر جهان از قبیل کتابخانه ها و آزمایشگاه ها را میسر سازد. سیستم های حضور و غیاب هوشمند، سیستم های امنیت و اضطرار، ارزیابی آنلاین، خودآموزی آنلاین، تمرین ها و تکالیف آنلاین، بازخورد آنلاین و.. از سایر امکاناتی است که اینترنت اشیا می تواند در آموزش امکان پذیر سازد.کلیدواژه ها
اینترنت چیزها، فناوری اطلاعات و ارتباطات، فناوری در آموزشمقالات مرتبط جدید
- تبیین نوجوانی ومبانی روان شناسی هویت
- بررسی شروط ضمن عقد از دیدگاه خانواده درمانی
- پیش بینی هویت دینی فرزندان بر اساس سلامتخانواده و عمل به باورهای دینی والدین
- پیش بینی بی ثباتی ازدواج بر اساس الگوهای ارتباطی،رفتارهای کنترل گرایانه و چشم انداز زمان
- اثربخشی آموزش حل مسئله بر نشاط ذهنی وبهزیستی روان شناختی فرزندان طلاق
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.