ارزیابی نظریات اقتصادی موثر در بهبود و گسترش روابط تجاری بین المللی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی الگوهای نوین مدیریت و کسب و کار
- کد COI اختصاصی: MBAC04_377
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 442
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی عمران سازه و مدیر علمی پژوهشی سازمان بسیج شهرداری تهران
فوق لیسانس عمران سازه و کارشناس اداره کل هماهنگی امور مناطق معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران
دانشجوی کارشناسی مهندسی معدن دانشگاه صنعتی شاهرود
چکیده
گستره پهناور جغرافیایی ایران و هم مرز بودن آن با کشورهای متعدد سبب شده که ایجاد و گسترش برنامه ریزی های تجاری و بین المللی، مطالعه سطح مشارکت های اقتصادی با رویکرد ارتباط با کشورهای مختلف جهان از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. شناخت کشورهای دارای پتانسیل های مختلف اقتصادی و متغیرهای اثرگذار بر سطح تجاری و نحوه اثرگذاری آن ها، جهت اعمال سیاست های اقتصادی خردمندانه در راستای افزایش سطح درآمد کشور ضروری است. امروزه درک موقعیت، گسترش روابط عمیق با همسایگان و استفاده از نظریات و تجارب اقتصادی اندیشمندان چه در سطح جهانی، چه در مقیاس بین المللی می بایست مورد توجه قرار گیرد. این موضوع در سال های اخیر با توجه به کارشکنی و مانع تراشی عوامل خارجی در ایجاد و گسترش مناسبات تجاری ایران با سایر کشورهای جهان جایگاه ویژه در بحث های توسعه اقتصادی به خود اختصاص داده است. به همین خاطر اهمیت ایجاد و گسترش روابط تجاری یکی از اهداف مهم دولت در راستای سیاست های کلی اقتصادی می باشد و در طول زمان ادبیات گسترده ای در علم اقتصاد به منظور توجیه عوامل موثر بر آن شکل گرفته است در این مقاله به روش توصیفی تحلیلی بعد از مقدمه و دیدگاه ها و نظرات بازرگانی بین المللی، نظریه های مختلف در توسعه اقتصادی و فاکتورهای موثر در بهبود و ایجاد ارتباط در حوزه بین المللی بیان می گردد و رویکرد های دولت در افزایش و بهبود ارتباط و مناسبات تجاری مورد بررسی قرار می گیرد.کلیدواژه ها
نظریات اقتصادی، روابط تجاری، بهبود ارتباط، تجارب، نظرات بازرگانی.اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.