مروری بر مفهوم هماهنگ سازی استراتژی های منابع انسانی با تفکر استراتژیک مدیران در سازمان های غیر دولتی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: CMRMEA02_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 616
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جاوید رخشانی

دکتری مدیریت دولتی، گروه مدیریت، موسسه آموزش عالی مقدس اردبیلی، اردبیل، ایران

نرگس اورجی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت بازاریابی، گرایش کسب و کار، موسسه آموزش عالی مقدس اردبیلی، اردبیل، ایران

چکیده

این مقاله به بررسی هماهنگ سازی استراتژی های منابع انسانی با تفکر استراتژیک مدیران در سازمان های غیر دولتی می باشد. توسعه منابع انسانی استراتژیک و تفکر استراتژیک دو مقوله ای هستند که در طی دهه اخیر در کشورهای پیشرفته به صورت دو عامل حیاتی به آنها نگریسته شده است. در این مقاله سعی شده است که هماهنگی استراتژیک منابع انسانی را در قالب تفکر استراتژیک بررسی کرده و به مفاهیم هر یک بصورت کلی پرداخته شود. تدوین استراتژی های منابع انسانی هماهنگ با استراتژی گوناگون به عنوان نمونه ای از بکارگیری الگوهای طبیعی در تدوین استراتژی منابع انسانی مطرح است. همچنین با وجود تفکر استراتژیک در مدیران درسازمان ها برای تدوین ، اجرا و ارزیابی برنامه استراتژیک ضروری است . در فرآیند برنامه ریزی استراتژیک و اتخاد تصمیم ، نحوه تفکر مدیران نقش اساسی را ایفا می کند. تفکر استراتژیک نقش بسیار مهمی را در استمرار بقا و پیشرفت در محیط متغیر و پویای امروزی بازی می نماید. نوع تحقیق حاضر مروری می باشد و از حیث روش می توان گفت که یک تحقیق توصیفی می باشد. با توجه مطالب بیان شده و نتایج بدست آمده ، چنین استنباط می گردد که تفکر استراتژیک نقش بسیار موثری در بهبود و توسعه استراتژیک منابع انسانی سازمان مخصوصا مدیران دارد.

کلیدواژه ها

استراتژی منابع انسانی، تفکر استراتژیک مدیران، سازمان های غیر دولتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.