بررسی برندسازی و مدیریت برندهای لوکس

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی الگوهای نوین مدیریت و کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: MBAC04_265
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 582
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسعود بیات

کارشناسی ارشد، مدیریت بازرگانی-مالی، دانشگاه آزاد اسلامی ابهر، ابهر، ایران

چکیده

برند به عنوان یکی از موضوعات مهم در مدیریت بازاریابی و یکی از ابعاد مهم و برجسته در صنعت جهانی به شمار می رود، شرکت ها برای فروش محصولات خود به مبحث برندینگ توجه می کنند. برندها از لحاظ اقتصادی و استراتژیک جزو دارایی های با ارزش شرکت ها و حتی بدون اغراق از با ارزش ترین دارایی های آنها محسوب می شوند. از طرفی بازارهای مربوط به کالاهای لوکس ومشتریان آن که بیشتر محدود به کشورهای غربی بودند، در حال حاضر در آسیا نیز گسترش بسیاری یافته است، ایران نیز از این قاعده مستثنا نبوده و بازار برند لوکس در ایران، روز به روز در حال گسترش است. بنابراین مساله مصرف برندها و کالاهای لوکس، تا حد زیادی توجه پژوهشگران بازاریابی را به خود جلب کرده است؛ با این وجود، اطلاعات کمی در مورد چگونگی بهینه کردن بازارو مدیریت انتظارات مشتری در بخش برندها و کالاهای لوکس وجود دارد. بنابراین با توجه به اهمین برند و برندهای لوکس پژوهش حاضر با روش مروری به بررسی برندسازی و مدیریت برندهای لوکس می پردازد، در این زمینه امفاهیم نظری مرتبط با برند و برندهای لوکس ارائه شده است و می توان اینگونه بیان کرد که برندهای قدرتمند و لوکس مجموعه ای از منافع مالی و غیرمالی را برای شرکت ها فراهم می آورند. این منافع شامل وفاداری بیشتر مشتریان، انعطاف پذیری بیشتر عملیات شرکت در مواجهه با بحران های محیطی، حاشیه سود بالاتر، فرصت های توسعه و بسط برند است

کلیدواژه ها

برند، برند سازی، برندهای لوکس، مدیریت برند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.