بررسی اقلیم آسایش گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از شاخص اقلیم گردشگری TCI

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی مدیریت گردشگری و توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: TMSD01_062
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2264
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدکاظم حاجیان

کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی توریسم

ویکتوریا عزتیان

استادمدعو دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

سیروس شفقی

استادمدعو دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

چکیده

در صنعت گردشگری علاوه بر عوامل فرهنگی اجتماعی و سیاسی عوامل محیط بیعی نیز نقش مهمی را در توسعه گردشگری و همچنین جذب گردشگر ایفا می کنند درواقع گردشگر از یک فضای جغرافیایی استفاده می کند که این فضا دارای یک ساختار فیزیکی و طبیعی شامل عوامل زیست شناسی و طبیعی اقلیم زمین شناسی و توپوگرافی و جامعه گیاهی و جانوری و همچنین برخی از عواملی که به وسیله فعالیت انسان ها به وجود آمده اهست می شود روش تحقیق اسنادی کتابخانها ی میدانی تحلیلی و توصیفی می باشد روش تحقیق دراین مقاله با استفاده از داده های 20 ساله ایستگاه های هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد میانگین دمای خشک حداقل و حداکثر دما میانگین و حداقل و حداکثر رطوبت نسبی بارندگی تابش و باد شاخص اقلیم گردشگری محاسبه گردید و با رسم نقشه های پهنه بندی استان مشخص گردید که ماه اردیبهشت و خرداد و تیر و مرداد و شهریور دربخشهایی از استان شرایط ایده آل گردشگری حکمفرما می باشد.

کلیدواژه ها

گردشگری اقلیم، آسایش، شاخص اقلیم گردشگریف کهگیلویه و بویراحمد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.