بررسی تاثیر استفاده از بازاریابی دیجیتال در مقایسه با بازاریابی سنتی بر بیمه های زندگی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: بیست و هشتمین همایش بیمه و توسعه
  • کد COI اختصاصی: INSDEV28_056
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 302
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کوشیار باکی

پزشک عمومی، ارزیاب ریسک بیمه های زندگی شرکت بیمه سامان،

سمیرا صدیقیان

کارشناس ارشد مدیریت صنعتی، کارشناس مسئول نظارت بر صدور بیمه های زندگی شرکت بیمه سامان،

چکیده

امروزه بازاریابان از بازاریابی دیجیتالی (دیجیتال مارکتینگ) به منظور هدایت کردن تمایل خرید مشتریان خود، استفاده می کنند. این امر، ضرورت بررسی استراتژی های بازاریابی محتوایی برند ها را بیشتر نموده است. بیمه های زندگی نیز ازجمله محصولاتی به شمار می روند که بازاریابان به منظور بازاریابی و فروش آن ها در نقاط مختلف جهان، از این شیوه بازاریابی بهره می گیرند. با این وجود، بازاریابی محتوایی بیمه های زندگی در ایران، چندان متداول نیست. بر همین اساس، پژوهش حاضر به مقایسه تاثیر بازاریابی محتوایی از طریق شبکه های اجتماعی (به عنوان شکل ساده و اولیه دیجیتا مارکتینگ) و بازاریابی سنتی در افزایش تمایل مشتریان به خرید بیمه های زندگی پرداخته است. این پژوهش از نوع مداخله ای نیمه تجربی می باشد. جامعه آماری مشتریان بیمه زندگی هستند و برآورد حجم نمونه، با لحاظ کردن توازن آماری ۸۰ درصد، ضریب اطمینان ۹۵ درصد، ریزش نمونه ۲۰ درصد، ۴۰ نفر در نظر گرفته شد که در دو گروه آزمایش و کنترل قرار گرفتند. در انتها به این نتیجه رسیدیم که اگرچه هر دو شیوه بازاریابی سنتی و محتوایی، به صورت کلی به افزایش تمایل خرید مشتریان بیمه های زندگی منجر می شوند، میزان افزایش تمایل خرید مخاطبان بازاریابی شبکه های اجتماعی، به طور معناداری بیشتر از گروه دیگر است. همچنین، نتایج حاکی از تاثیر قابل ملاحظه استفاده از محتوای تبلیغاتی مناسب، پیام های تبلیغاتی و کد تخفیف در بازاریابی محتوایی بیمه های زندگی و کاربرد لینک خرید با فعالسازی کد تخفیف در این نوع بازاریابی بوده است.

کلیدواژه ها

فناوری های نوین، دیجیتال مارکتینگ، شبکه های اجتماعی، بازاریابی سنتی، بازاریابی محتوایی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.