بررسی ژئوتکنیکی اندرکنش پیهای رادیه و گروه شمع، ارزیابی دو مورد عملی
- سال انتشار: 1384
- محل انتشار: دومین کنگره ملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCCE02_114
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2028
نویسندگان
فوق لیسانس مهندسی عمران مکانیک خاک و پی دانشکده فنی دانشگاه گیلان
استادیار گروه مهندسی عمران دانشکده فنی دانشگاه گیلان
استادیار گروه مهندسی عمران دانشکده فنی دانشگاه گیلان
فوق لیسانس مهندسی عمران سازه دانشکده فنی دانشگاه گیلان
چکیده
در طراحی فونداسیونها، در صورت مواجهه با بارهای سنگین سازهیی، کاملترین گزینه از نظر کفایت قابلیت انتقال بار روسازه به خاک، با کمترین تغییر شکل ممکن، استفاده از تلفیق دو سیستم رادیه و گروه شمع یا "پیهای رادیهی مرکب" است. به دلیل نوع اندرکنشی رفتار این سیستمها و پیچیدگی آنالیز آنها تا کنون روشهای متعددی برای تحلیل رفتاری آنها پیشنهاد شده است. در این مقاله پس از معرفی برخی روشهای موجود و ارائه شده توسط محققینی چون Poulos & Davis، Randolph، Zeevaert، روش جدیدی برای تحلیل پیهای مرکب رادیه و گروه شمع بر مبنای آنالیز نشست مجموعه و تعیین سهم باربری هر یک از زیرمجموعهها بر اساس مقدار نشست کل سیستم در صفحهی خنثی، پیشنهاد شده است. در انتها این روش با دو مثال عملی از سیستمهای مرکب رادیه و گروه شمع، با نتایج واقعی مقایسه شده است. نتایج نشان میدهد در صورت استفاده از روشهای صحیح و با در نظر گرفتن اندرکنش اجزای مجموعه، میتوان از تعداد شمعها کاسته، سیستم را بهینه نمود.کلیدواژه ها
پیهای رادیهی مرکب، شمع، اندرکنش، نشست، توان باربریاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.