نگاهی بر حقوق اتباع بیگانه در اسناد بین المللی ونظام حقوقی ایران

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی فقه و حقوق، روانشناسی و علوم تربیتی در ایران و جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: ICJLP03_054
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 535
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شیرین احمدی

کارشناسی ارشد، جزا و جرم شناسی، دانشگاه آزاد واحد خرم آباد

چکیده

ورود بیگانگان به یک کشور به هر دلیلی که صورت پذیرد آثار و پیامدهایی را به لحاظ سیاسی، امنیتی،اقتصادی، فرهنگی و حتی به لحاظ جغرافیای ی به دنبال داردخصوصا چنانچه قبول آنها بدون توجه به امکانات و نیازهایجامعه صورت پذیرد، اثرات سوء ناشی از حضور این افراد بر عوامل حیاتی کشور به مراتب بیشتر خواهد بود.همین امر باعث میشود که دولت و در مقام باالتر قانونگذار به منظور جلوگیری از این پیامدهای منفی، با توجه به مصالح سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور و منافع اتباع خودی محدودیتهایی را نسبت به حقوق اتباع بیگانه اعمال نمایند. همه افراد بشر اعم از اتباع و بیگانگان از حقوق و آزادی های اساسی برای زندگی برخوردارند. دولت محل اقامت دربرخورد با بیگانگان از اختیارات گسترده ای برخوردار است و لذا میتواند از ورود اتباع بیگانه به کشور جلوگیری کند.

کلیدواژه ها

اتباع بیگانه، پیامد های منفی، حقوق اتباع بیگانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.