احصا و اصلاح فرایندها طبق مدل اوکلند (مطالعه موردی بهزیستی استان فارس)

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین همایش الکترونیک پژوهشهای مدیریت کسب و کار اخلاقی
  • کد COI اختصاصی: EMBR01_088
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 583
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدحسن حاتمی نسب

گروه مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی، یزد، ایران

زهراسادات حسینی

دانشجوی دکتری مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

چکیده

پیچیدگی و نابسامانی در فرایندها، تعداد فرایندها، عدم تمرکز اطلاعات فرایندی و تعداد منابع فرایندی، عدمکنترل مناسب تغییرات فرایندهاملموس نبودن ارتباط بین فرایندها ونداشتن نقشه فرایندی، تنوع مستندسازیفرایندها و تعدد الگوهای مستند سازی فرایندها منجر به کند شدن فرایند بهبود در یک سازمان می شود وضروری است جهت حفظ و ارتقا سازمان در دنیای پر تغییر امروز و همچنین برای سرعت بخشیدن به بهبود وتعالی سازمانی اقدام به پیاده سازی اثربخش جهت طبقه بندی فرایندهای سازمان گام موثری در اجرا و پیادهسازی مدیریت یکپارچه فرایندهای کسب و کار می باشد. هدف از تدوین این استاندارد، ایجاد وحدت رویه وساختاری واحد جهت مستندسازی و مدلسازی کلیه فرآیندهای وساماندهی نظامات بهزیستی استان فارس درکلیه سطوح میباشد . این سند باعث میگردد تا طراحی و مستندسازی فرآیندهای اداره کل بهزیستی فارس درحوزه ستاد از یک اسلوب و رویه مشخص و یکسان در ساختاردهی، طراحی و ایجاد فرآیندها پیروینمایند.معرفی دقیق ،بیان جنبه های مبهم و متغیرهای مرتبط با پرسش تحقیق: پس از بررسی های صورت گرفتهبر روی چارچوب های موجود مناسب ترین چارچوب الگوی OAKLAND می باشد. در این روش ورودی ها وخروجی های تک تک فعالیت ها در فرآیند شناسایی شده و به فعالیت های مرتبط اختصاص داده می شود.همچنین در این مدل توالی و تعامل فعالیت ها به خوبی مشخص می گردد. در استفاده از این دیاگرام به مواردذیل باید توجه داشت: کلیه فعالیتها در یک فرآیند بایستی مشخص گردد؛ حالات شرطی طراحی و مشخصگردد. کلیه ورودی ها و خروجی های تک تک فعالیت ها به دقت مشخص گردد.

کلیدواژه ها

فرایند، اکلند ،ساختار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.