روش های محصورسازی حریم کارگاه و مسیر در پروژه های عمرانی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی ژئوتکنیک و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: GEOCNF01_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1206
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی عمران سازه و مدیر علمی پژوهشی سازمان بسیج شهرداری تهران
فوق لیسانس عمران سازه و کارشناس اداره کل هماهنگی امور مناطق معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران
دانشجوی کارشناسی مهندسی معدن دانشگاه صنعتی شاهرود
چکیده
کارگاه ها و محل های انجام عملیات عمرانی بر اساس مقررات ایمنی باید به طور مطمئن و ایمن، محصور و ازورود افراد متفرق و غیرمسئول به داخل آن جلوگیری بعمل آید. همچنین نصب تابلوها و علایم هشداردهنده کهدر شب و روز قابل رویت باشد، در اطراف کارگاه ضروری است. در مواردی که بر اثر انجام عملیات ساختمانی وعمرانی خطری متوجه رفت وآمد عابرین و اتومبیل ها باشد، باید جهت پیشگیری از حوادث با اخذ مجوز از مراجعذیربط نسبت به گماردن یک یا چند نگهبان با پرچم اعلام خطر، نصب چراغ های چشمک زن یا علایم شبرنگ باقراردادن نرده های حفاظتی متحرک در فاصل مناسب از محوطه خطر، نصب علایم آگاهی دهنده و وسایل کنترلمسیر و ایجاد سازه های حفاظتی محصور کننده (حصارها) اقدام گردد. در صورتیکه از محدوده کارگاه ها، خطوطهوایی انتقال نیرو و توزیع نیروی برق عبور کرده باشد، برای جلوگیری از پرش برق و خطر برق گرفتگی و کاهشاثرات زیان آور میدان های الکترومغناطیسی ناشی از خطر برق فشار قوی، باید مقررات مربوط به حریم هایخطوط انتقال و توزیع نیروی برق رعایت گردد. همچنین مسئولیت نظارت بر حسن اجرای این دستورالعمل هایمربوط به محصورسازی حریم کارگاه و مسیر در پروژه های عمرانی و بازنگری آن بر عهده واحد HSE شرکت یاسازمان مربوطه است؛ بازرسان HSE این واحدها می بایست در بازدیدهای دوره ای و موردی خود، رعایت مفاداین دستورالعمل ها را پایش نمایند.کلیدواژه ها
محصورسازی، پروژه های عمرانی، HSE، حریم کارگاهمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.