بررسی کاربردهای الگوریتم خودپایداری در شبکه های حسگر بیسیم

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی توسعه فناوری در مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ECMCONF06_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 403
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ضرغام حیدری

عضو هیات علمی دانشگاه ازاد اسلامی واحد خورموج

چکیده

سیستم های توزیع شده در محاسبات با کارایی بالا نقش مهمی ایفا می کنند. این سیستم ها در مبحث رایانش توزیع شده که یکی ازمباحث مهم علوم رایانه می باشد مورد بحث قرار می گیرند. یکی از موارد مهمی که در سیستم های نوزیع شده نقش به سزایی داردایده خودپایداری میباشد. یکی از الگوریتم هایی نوین که در علوم مهندسی و رایانه نقش مهمی ایفا میکند الگوریتم خود پایداری میباشد.این الگوریتم جهت بدست اوردن تحمل پذیری خطا به عنوان یک خاصیت سبک وزن و راحت،نسبت به سایر راه حل ها و روشهای کلاسیک تحمل پذیری خطا شناخته شده است. علاوه براین هنر مهم این الگوریتم این است که هم زمان کمتری دارد و هم فضایکمتری نیاز دارد. این ویژگی ها باعث شده است که الگوریتم خودپایداری جهت استفاده در سیستم های توزیع شده که به فرایندهاییبا محاسبات کم و حافطه کم تجهیز شده اند بسیار جذاب باشد.شبکه های حسگر بی سیم شامل گره های حسگر بسیار زیادی هستند کهقادر به دریافت، جمع آوری، پردازش و انتقال داده هستند. این شبکه ها به طور گسترده در کاربردهای صنعتی، نظامی و غیرنظامی مانندمدیریت تاسیسات صنعتی، نظارت منابع تغذیه/ موتور، مسیریابی هدف، مراقبت، مدیریت سیستم بهداشت و درمان و تحلیل اطلاعاتجغرافیایی و غیره به کار میروند در این مقاله ضمن معرفی مختصر این اگوریتم کاربردهای ان در شبکه های بی سیم مورد بحث قرارگرفته است.

کلیدواژه ها

الگوریتم خودپایداری، سیستم های توزیع شده ، رایانش توزیع شده ، شبکه های حسگر بیسیم، زمان خودپایداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.