بررسی عوامل موثر بر ارزش درک شده گردشگران روستایی (مطالعه موردی منطقه لفور مازندران)

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم جغرافیا، معماری و شهرسازی ایران
  • کد COI اختصاصی: NICONF08_124
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 556
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین احمدی نفت چالی

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و آمایش شهری، دانشگاه مازندران

صدیقه لطفی

استاد گروه جغرافیا وبرنامه ریزی شهری دانشگاه مازندران

چکیده

طی چند دهه گذ شته گردشگری رشد بسیاری پیدا کرده و افراد و شرکت های بسیار زیادی مشغول کارهای گردشگری و خدماتوابسته به آن می باشند، و اکثر آنها سعی بر این دارند تا با شناسایی علایق گردشگران و فراهم نمودن خدمات و امکانات مورد نیاز برایگردشگران رضایت آنها را به سوی خود جلب کنند، زیرا پس از جلب ر ضایت مشتریان، گردشگران اقدام به تبلیغات در مورد مقصدگردشگری می کنند، وبه آن مقصد وفادارخواهند ماند. و این وفاداری به مقصد باعث جذب افراد بیشتر و رونق گرفتن فعالیت هایگردشگری می شود. در این مقاله به بررسی سطح رضایتمندی گردشگران از منطقه لفور و اینکه این رضایتمندی تحت تاثیر چهعواملی قرار دارد پرداخته شده است. این پژوهش با روش توصیفی- تحلیلی صورت گرفته، که برای جمع آوری داده ها از روش کتابخانهای و میدانی بهره گرفته شده است. در بخش مطالعه میدانی پرسشنامه ای با روایی و پایایی قابل قبول تنظیم گردید که بطور تصادفیساده بین گردشگران منطقه لفور پخش شده است. سپس داده ها وارد نرم افزار SPSS شده، برای تعیین نرمالیته بودن داده هایپژوهش از آزمون کلموگروف- اسمیرینوف استفاده شده است. برای پاسخ به بخش اول سوال تحقیق ازآزمون t تک نمونه ای و برایبخش دوم از آزمون رگرسیون چند متغیره استفاده شد که میزان تاثیرگذاری هر شاخص پژوهش بر رضایتمندی گردشگران محرزشدهاست که شاخص جاذبه دارای بیشترین اثر و در مرتبه های بعدی به ترتیب شاخص های اقتصادی، اجتماعی- فرهنگی، خدمات و درآخر نیز شاخص وفاداری به مقصد قرارگرفته اند.

کلیدواژه ها

رضایت گردشگر، ارزش درک شده، وفاداری به مقصد، دهستان لفور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.