مقایسه تلفات و نفوذپذیری مغناطیسی هسته های آهنی با فریت نیکل آلومینیوم

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: اولین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و انجمن ریخته گری ایران
  • کد COI اختصاصی: IMES01_081
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 6609
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ایمان مقصودی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد بخش مهندسی مواد دانشگاه شیراز

خلیل اله قیصری

دانشجوی دکتری

امین رضا مقصودی

دانشگاه شیخ بهایی اصفهان

محمدجعفر هادیانفرد

دانشیار دانشگاه شیراز

چکیده

فریت نیکل آلومینیوم با فرمول مولکولی NiAlxFe2-Xo4 جز فریت های مایکروویو می باشد و بخاطر دارا بودن تلفات الکتریکی و مغناطیسی پایین و نفوذپذیری مغناطیسی قابل کنترل از کاربردهای وسیعی درساخت تجهیزات مایکروویو و مخابرات برخوردار است آهن جزء مواد فرومغناطیس می باشد و بخاطر دارا بودن نفوذ پذیری مغناطیسی بالا بعنوان هسته در ترانس ها القاگرها و سایر ادوات مغناطیسی در فرکانسهای پایین استفاده می شود دراین تحقیق ابتدا نمونه های آهنی و نمونه های از جنس فریت نیکل الومینیوم ساخته شده و خواص مغناطیسی آنها با یکدیگر مقایسه گردیدند. روش ساخت نمونه های آهنی و فریت نیکل آلومینیوم متالورژی پودر بوده با این تفاوت که درنمونه های فریتی عملیات تفجوشی بصورت دو مرحله ای انجام گردید. هدف ازاین تحقیق مقایسه خواص مغناطیسی آهن بعنوان ماده فرومغناطیسی و فریت نیکل آلومینیوم بعنوان ماده فری مغناطیس و تعیین شرایط کاربردی هرکدام می باشد نتایج این تحقیق با استفاده از SEM XRD بررسی چگالی نمونه ها و دستگاه LCR متر بدست آمده است.

کلیدواژه ها

خواص الکترومغناطیسی، نفوذپذیریمغناطیسی، تلفات مغناطیسی، هسته های آهنی، فریت نیکل آلومینیوم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.