اقصادپسافوردیسم و هوشمندی رقابتی بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد درجهان شهرها

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU07_0681
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 223
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سوده برزوئی

کارشناس مهندسی فضای سبز،دانشکده کشاورزی،دانشگاه تهران،ایران.

چکیده

جهانی شدن جریانی است که روز به روز، کشورها و شهرهای بیشتری را تحت تاثیر خود قرار می دهد.جهانی شدن با فرآیند فشردگی فزاینده فضا و زمان در روند تدریجی و رو به گسترش ارتباطات در ابعاد گوناگون، با در هم تنیدگی جهان و پهناورتر شدن گستره تاثیرگذاری و تاثیرپذیری کنش های اجتماعی در بستر شهرهای جهانی و شهرهای خواهان جهانی شدن واقعیت مییابد. یک رشته تغییرات در همه ابعاد و عرصه های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی که بر تمام کارکردهای جهان تاثیرگذاشته است، تحت عنوان فرآیند جهانی شدن تعریف میگردد. این تغییرات را می توان ناشی از تغییرات نظام تولید و تبدیل اقتصاد فوردیستی به اقتصاد پست فوردیست دانست. پرسش این است که اثرات جهانی شدن بر تحولات اقتصاد جهانی چیست؟. مقاله ی حاضر به روش توصیفی- تحلیلی به تجزیه و تحلیل و واکاوی مفاهیم جهانی شدن ، جهان شهرها ، اقتصاد فوردیسم و اقتصاد پسا فوردیسم و بودجه ریزی دولتی و بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد پرداخته و در ادامه ضمن ریشه یابی این تعاریف، معیار ها و شاخص های جهان شهرها، جهانی شدن معاصر، ظهور شهرهای جهانی در فضای جریانها درگذر از فوردیسم به پست فوردیسم؛ همچنین بازشناسی ابزارهای رقابت جهانشهرها در عرصه های ملی با تاکید بر فرآیند استراتژی یابی به عنوان گام دوم هوشمندی رقابتی ؛ مروری بر استراتژی برون سپاری و درون سپاری(برونسپاری داخلی یا برون- درون سپاری)، بویژه اداره ی دولت به سبک بخش خصوصی؛ مطالعه داشته است.

کلیدواژه ها

جهانی شدن، فوردیسم، پسا فوردیسم، شهرهای جهانی، هوشمندی رقابتی، بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.