تقاضای انرژی الکتریکی بخش خانگی تا افق 1404
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: بیست و ششمین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC26_159
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1629
نویسندگان
پژوهشگاه نیرو
پژوهشگاه نیرو
پژوهشگاه نیرو
وزارت نیرو
چکیده
در این مقاله به پیش بینی انرژی الکتریکی مورد نیاز بخش خانگی در ایران تا افق 1404 پرداخته میشود . انتخاب این بخش از آن جهت بوده که سهم آن در مصرف انرژی الکتریکی در کشور بیش از 30 درصد است. تجزیه و تحلیل انجام شده با استفاده از مدل MAED صورت میپذیرد که بر پایه روش مصرف نهایی تدوین شده است. در این مطالعه سال 1385 به عنوان سال پایه و بازه زمانی 1389 تا 1404 به عنوان دوره زمانی پیش بینی در نظر گرفته شده و تقاضای انرژی الکتریکی در قالب سه سناریوی رشد راندمان تجهیزات الکتریکی که در واقع مدیریت مصرف بشمار میرود مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.در مدل MAED تقاضای انرژی در بخش خانگی به صورت مصارف نهایی شامل گرمایش فضا ، گرمایش آب ، پخت و پز، تهویه مطبوع و تجهیزات ثانویه (مثل یخچال فریزر، روشنایی و...) محاسبه میگردد. در ابتدا این مقادیر با تکیه بر اطلاعات ورودی مدل در بخش خانگی و بر حسب انرژی مفید محاسبه شده و در ادامه بر مبنای نفوذ در بازار و کارایی هر فرم انرژی که توسط کاربر تعریف شده ، تقاضای انرژی بر حسب انرژی نهایی محاسبه می گردد . نکته قابل توجه در خصوص استفاده از مدل MAED تامین اطلاعات آن است. تعداد زیادی از پارامترهای ورودی این مدل به صورت آماری در کشور موجود نیست. در این مطالعه و برای اولین بار بر اساس یک فعالیت میدانی جامع در کل کشور و تکمیل پرسشنامه اطلاعات مورد نیاز حاصل شده است. نتایج حاصل از اجرای مدل نشان داد که تقاضای برق در بخش خانگی در کشور طی سالهای 1385 تا 1404 در سناریوهای رشد کم، مرجع و زیاد مدیریت مصرف به ترتیب 2 درصد رشد خواهد داشت و از 48085 / 2/8 و 38 ،3/26 81124 و 75015 ، گیگاوات ساعت در سال 1385 به 88167 گیگاوات ساعت در سال 1404 خواهد رسید.کلیدواژه ها
بخش خانگی، انرژی الکتریکی، مدل ، Household sector-Electrical energy-MAED mode،l MAEDمقالات مرتبط جدید
- تشخیص تشنج صرعی در سیگنال های EEG با استفاده از IMFs نرمال شده
- مروری بر داده کاوی و کاربردهای آن در سلامت
- بررسی اثرات موبایل قبل و بعد از بهره برداری در ارتقاء سلامت
- مطالعه ای در مورد به حداکثر رساندن طول عمر شبکه در شبکه های حسگر بی سیم
- تجزیه و تحلیل مبتنی بر ویژگی ندول های ریه از تصاویر توموگرافی کامپیوتری (CT)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.