آسیبهای احتمالی در آموزش و تمرین کراس فیت

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش ملی تازه های پژوهش در علوم ورزشی
  • کد COI اختصاصی: SPORTC01_064
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 426
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرداد دریکوند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.

امیرعلی جعفرنژادگرو

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.

آیدین ولی زاده اورنج

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.

چکیده

هدف از اجرای پژهش، حاضر بررسی آسیبهای احتمالی در آموزش و تمرین کراس فیت بود.روش شناسی: Cross fit، یک برنامه قدرتی و تناسب اندام در سطح جهان میباشد که بر اساس حرکات ها و مهارت های چند ورزش مختلف مانند وزنه برداری، ژیمناستیک و تمرینات متابولیک با شدت بالا انجام می شود. این مطالعه با هدف مرور آسیب های احتمالی در ورزش کراس فیت انجام شد، بدین منظور پژوهشگر جستجو را در پایگاه اطلاعاتی پاب مد، گوگل اسکلار (اسکالر) و ساینس دایرکت به زبان انگلیسی و پایگاه های اطلاعاتی مگ ایران و جهاد دانشگاهی به زبان فارسی انجام داد. جستوجو با استفاده از واژه های استاندارد سیستم Mesh۱ انجام شد و شامل واژه های Cross fit،Sports Injuries،Cross-fit sports injury در بخش جستوجو در پایگاه های انگلیسی در بازه ی زمانی آگوست تا ۷ سپتامبر ۲۰۲۰، و واژه های کراس فیت، صدمات ورزش کراس فیت و صدمات ورزشی در پایگاه های فارسی بود. پس از جستوجو، تعداد ۳۰ مقاله به دست آمد. که درنهایت، پس از حذف مقالات تکراری، تعداد ۷ مقاله برای بررسی نهایی که دارای شرایط بودند، وارد مطالعه شدند.یافته ها: نتایج بررسی نشان داد که میزان آسیب در ورزش کراس فیت کم و ایمن می باشد و همانند ورزشهای کم برخورد است.نتیجه گیری: بر اساس یافته های تحقیق حاضر، چنین میتوان نتیجه گیری نمود که با توجه به اینکه صدمات این ورزش کم میباشد، ولی مربیان باید آشنایی کامل با آسیب های احتمالی در این ورزش را داشته باشند و اقدامات پیشگیرانه و بعد از آسیب را مد نظر قرار دهند، تا موجب به حداقل رساندن آسیب و رضایت کامل کراسفیتر ها ودر نتیجه ارتقا کیفیت کار آنها شوند.

کلیدواژه ها

کراس فیت، آسیب، ورزش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.