اثر غلظت و زمان محلول پاشی سولفات آهن بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت سینگل کراس 704 در شهرستان آباده
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: دومین همایش ملی کشاورزی و توسعه پایدار (فرصتها و چالشهای پیش رو)
- کد COI اختصاصی: NSASD02_059
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1090
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد
چکیده
این آزمایش در سال زراعی 88 در شهرستان آباده با استفاده از طرح بلوک های کامل تصادفی در قالب آزمایش فاکتوریل با 3 تکرار و 9 تیمار که دارای 3 سطح مختلف کودی شامل Co= 0 شاهد (بدون محلول پاشی کود) C2= 2 کیلوگرم در هکتار C4= 4 کیلوگرم در هکتار در 3 مرحله رشد ذرت شامل مرحله پنچ برگی =T2 ،T = 1 مرحله گل دهی (ظهور گل نر)و مرحله خمیری شدن= T3 به اجرا درآمد.صفات مورد بررسی شامل وزن بلال ، وزن هزار دانه ، تعداد دانه در بلال ، درصد چوب بلال ،ارتفاع بوته ،قطرساقه ، طول میانگره دوم ، عملکرد دانه تک بوته، تعداد ردیف دانه در بلال قطر چوب بلال ، ، قطر بلال و ارتفاع بلال از زمین بوده نتایج بدست آمده نشان داد که اثر محلول پاشی در مراحل مختلف رشد گیاه در صفاتی همچون وزن بلال،تعداد دانه در بلال،درصد چوب بلال،قطر ساقه،طول میانگره دوم،عملکرد دانه تک بوته،تعداد ردیف دانه دربلال،قطر چوب بلال،و ارتفاع بلال معنی دار شد و بقیه صفات معنی دار نشد . بالاترین عملکرد دانه از مرحله گل دهی13 تن در هکتار به دست آمد. در رابطه با استفاده از سطوح مختلف محلول پاشی، بهترین عملکرد مربوط / به میزان 4به استفاده از محلول پاشی سولفات آهن 4 در هزار می باشد.در بررسی اثرات متقابل تیمار های مختلف کودی بالاترین سطح عملکرد را در مراحل مختلف رشد در مرحله گلدهی ، با سطوح محلول پاشی 4 در هزار سولفات آهن بدست آمد. در نهایت مصرف سولفات آهن 4 در هزار در مرحله گلدهی در بیش تر صفات بهترین نتایج را به خود اختصاص دادکه جهت تولید بیش تر در واحد سطح و غنی شدن محصول از این عنصر و رفع کمبود های غذایی می توان مورداستفاده قرار دادکلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.