پدافند غیرعامل (جنگ نرم)
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حقوق بین الملل، حقوق ،علوم سیاسی و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: LLPHCONF01_097
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 840
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مشاوره ،واحد بندرگز، دانشگاه آزاد اسلامی، بندرگز،ایران
چکیده
تاریخ زندگی بشر، همواره با موضوع جنگ همراه بوده است و جنگ نرم، یکی از انواع روش های جنگی دارای سابقه و تاریخچه کهن است که در آن، به جای استفاده از تجهیزات و ادوات سخت افزاری جنگی، از ابزارها و شیوه های نوین همچون: جنگ روانی، فعالیت فرهنگی، اقدامات تبلیغاتی و ... برای از میان برداشتن طرف مقابل استفاده می-گردد و پیروزی بر حریف بدون وجود جبهه نظامی و تلفات ناشی از لشکرکشی و سلاح و مهمات، به دست می آید که همین موضوع مقابله با جنگ نرم را دشوارتر از انواع دیگر جنگ ها می نماید. بدین ترتیب آشنایی با چیستی جنگ نرم و قابلیت های پدافند غیرعامل و مطابقت دادن این قابلیت ها با مولفه های جنگ نرم، می تواند مخاطرات و معضلات ناشی از این نوع از جنگ را تا حدود زیادی کاهش دهد و جامعه را از گزند آسیب های جبران ناپذیر ناشی از جنگ نرم مصون نماید. لذا در این مقاله، تلاش گردیده که با استفاده از روش تحقیق توصیفی به تبیین مفاهیم پدافند غیرعامل و اهداف آن و جنگ نرم و انواع آن پرداخته و با اشاره به مبانی پدافند غیرعامل با رویکرد جنگ نرم و ذکر ملزومات مورد نیاز در عرصه پدافند غیرعامل با بهره گیری از اطلاعات مکتسبه از روش های کتابخانه ای، منابع اینترنتی و تا حدودی اطلاعات میدانی، در نهایت این نتیجه تحصیل گردید که با وجود پیچیدگی های فراوان مولفه-های به کار رفته در جنگ نرم، بهره گیری از شیوه های پدافند غیرعامل فرهنگی یکی از راه های موثر و مناسب در مقابله با جنگ نرم است.کلیدواژه ها
جنگ، پدافند، غیر عامل، جنگ نرممقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.