ارائه الگوی شکست سکوت سازمانی در صنعت بانکداری

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: فصلنامه رویکردهای پژوهشی نوین در مدیریت و حسابداری، دوره: 5، شماره: 59
  • کد COI اختصاصی: JR_AMA-5-59_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 135
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عاصفه معصومی

دانش آموخته کارشناسی ارشد، مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، مرکزی، ایران

عمار فیضی

پژوهشگر مدیریت و مهندسی صنایع، دکترای مدیریت صنعتی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ساوه، ساوه، ایران

چکیده

پدیده سکوت سازمانی، فرآیندی زیان آور است که می تواند تمام تلاش های سازمانی را هدر دهد و ممکن است انواع مختلفیداشته باشد؛ مثل سکوت جمعی در ملاقات ها، سطوح پایین مشارکت رویه ها و پیشنهادها، سطوح پایین آوای جمعی و شبیه آن رادر بر می گیرد. هدف از مقاله حاضرشناسایی ابعاد و مولفه های سکوت سازمانی با مرور ادبیات موضوع و پیشینه پژوهش می باشد.در این تحقیق روش پژوهش استفاده شده توصیفی- پیمایشی است. با بررسی مبانی نظری سکوت سازمانی، مولفه های کلیدی بانظر خبرگان صنعت بانکداری و اساتید شناسایی و سپس با استفاده از تکنیک گرانند تئوری به طراحی مدل پرداخته شده استنتایج تحقیق حاضر می تواند دید جامعی را به محققان حوزه سکوت سازمانی و مدیران ارشد صنعت بانکداری در شکست اینپدیده ایشان را یاری رساند.

کلیدواژه ها

پدیده سکوت، سکوت سازمانی، صنعت بانکداری، نظریه داده بنیاد (گراندد تئوری)

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.