تاثیرشبکه های ارتباطی مجازی بر گرایش به ورزش در دوران کرونا دانش آموزان شهر شاهرود
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: اولین همایش ملی ورزش، مشارکت همگانی، سبک زندگی
- کد COI اختصاصی: SPPL01_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 345
نویسندگان
استادیار دانشگاه پیام نور
دانشجوی دکتری تربیت بدنی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
کارشناس ارشد تربیت بدنی
کارشناس ارشد تربیت بدنی
چکیده
شبکه های ارتباطی از ابزارهای مهم توسعه و ایجاد علاقه و گرایش به ورزش هستند که در تحقق بسیاری از اهداف گرایشبه ورزش اثرگذارند. هدف اصلی از پژوهش حاضر بررسی تاثیر شبکه های ارتباطی مجازی بر گرایش دانش آموزان به ورزش دردوران کرونا می باشد. روش تحقیق توصیفی- پیمایشی و به لحاظ هدف کاربردی بود. جامعه آماری پژوهش را کلیه دانش آموزان پسر دوره متوسطه دوم شهرستان شاهرود به تعداد ۶۵۰ نفر بود؛ که بر اساس جدول مورگان، بطور تصادفی ۲۴۲ نفر آنها به عنواننمونه تحقیق انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته ویژگی های جمعیت شناختی، میزان و نحوهکاربری گوشی هوشمند در زمینه ورزش با ۴۴ گویه، پرسشنامه انگیزه های فردی با ۲۲ گویه و پرسشنامه عوامل موثر بر استفاده ازگوشی هوشمند در زمینه ورزش با ۴۴ گویه که پنج بعد ادراکی، ورزشی، تکنولوژیکی، فردی و اجتماعی و مولفه های مربوطه رامی سنجد، استفاده شد. روایی صوری و محتوایی پرسشنامه مورد تایید ۱۵ تن از متخصصین مدیریت ورزشی قرار گرفت و پایاییآن در یک مطالعه مقدماتی با ۳۰ آزمودنی و با آلفای کرونباخ ۰/۸۴ محاسبه شد. برای تحلیل اطلاعات جمع آوری شده، ازروشهای آماری توصیفی و استنباطی از جمله کلموگروف اسمیرنف، تی تک گروهی و تحلیل واریانس با کمک نرم افزار SPSSاستفاده گردید. نتایج این پژوهش نشان داد تنوع و گستردگی شبکه های ارتباطی مجازی، دسترسی آسان به شبکه های ارتباطیمجازی، اعتماد به فضای مجازی، صداقت شبکه های ارتباطی مجازی، به صرفه بودن شبکه های ارتباطی مجازی بر گرایش دانشآموزان پسرمقطع متوسطه دوم به ورزش تاثیر معنی دار دارد.کلیدواژه ها
شبکه های مجازی، گرایش به ورزش، کرونا، دانش آموزمقالات مرتبط جدید
- سنجش ادراک تاثیر مولفه های اقلیمی و غیرطبیعی (انسانی و معنوی) در بروز خشکسالی (مطالعه موردی: بهره برداران حوزه آبخیز قلنگان)
- New Developments in the Diagnosis and Treatment of Oral and Dental Diseases
- The Impact of Artificial Intelligence in Improving the Design and Production Process of Dental Prostheses
- Capturing Daily Life Factors To Inform Targeted Suicide Prevention Interventions For Young People
- تاثیر عصاره های طبیعی گیاهی در بهبود مسمومیت های حاد کبدی :مقاله مروری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.