اصول و روشهای کاربردی اقتصاد مهندسی در مدیریت مالی پروژه های ساختمانی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی آزمایشگاه مدیریت و رویکردهای نوآورانه در مدیریت و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: MLABCONF01_168
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 740
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

قاسم درویشی

کارشناس ارشد عمران- سازه، شهرداری شیراز، ایران

چکیده

اگرچه در دیدگاه بسیاری از فعالین بازار ساخت وساز که رویکردی سنتی دارند مدیریت مالی پروژه های ساختمانی امری غیرضروری است اما باید به نکته مهم توجه کرد که هیچ پروژه ای چه کوچک و بزرگ بدون مدیریت هزینه به هدف نهایی خود که بیشترین سود ممکن است نخواهد رسید . اکو ساختمان با ارائه مناسب ترین روش در ارائه خدمات ساختمانی و پایبندی به اصول، فعالین صنعت ساختمان را در بهینه سازی زمان، هزینه و کیفیت در صنعت ساختمان یاری خواهد کرد. بطور کلی هدف از کاربرد مهندسی در انجام پروژه ها رسیدن به مطلوب ترین نتایج می باشد. بازدهی اقتصادی یکی از مهترین این نتایج می باشد. بازدهی اقتصادی می تواند از صد درصد بیشتر باشد که برای موفقیت در اقتصاد مهندسی پروژه ها خصوصا پروژه های ساختمانی بایستی اینگونه باشد، بگونه ای که با کمترین و حداقل هزینه ورودی و بدون کاستن از کیفیت مصالح و اجرا صحیح بیشترین سود وخروجی سرمایه را در کمترین زمان ممکن به نسبت سرمایه اولیه ارزش پول بدست آورد. همچنین بررسی سرمایه اولیه و تخمین بازدهی سرمایه در زمان مقرر و مطالعه دقیق تسهیلات قابل اخذ با توجه به ارزش زمانی پول می تواند در اقتصاد مهندسی و مدیریت مالی بسیار تاثیر گذار باشد. مدیریت مالی در ساخت و ساز به معنای مدیریت تحویل پروژه در بودجه مصوب شده است. این موضوع در راستای، کنترل هزینه پروژه از شروع تا پایان، پیش بینی هزینه نهایی پروژه و تحلیل بازار مسکن در آینده است. مدیریت مالی به شیوه ای موثر هنگامی حاصل می شود که سازنده به همراه تیم کنترل پروژه نگرش صحیح به هزینه را اتخاذ کنند. این نگرش صحیح در واقع همان چیزی است یک پروژه موفق را از یک پروژه ناموفق جدا می کند.

کلیدواژه ها

اقتصاد مهندسی، مهندسی ارزش، صنعت ساخت وساز، مدیریت ، ساختمانی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.