بانکداری اسلامی و اثر آن بر رشد اقتصادی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی ترفندهای مدرن مدیریت، حسابداری، اقتصاد و بانکداری با رویکرد رشد کسب و کارها
  • کد COI اختصاصی: MTAEB11_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 935
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ملیکه زمانی نسب

کارشناس ارشد رشته حسابداری استاد مدعو دانشکده فنی و حرفه ای بیرجند

فاطمه خسروی

دانشجوی کارشناسی حسابداری فنی و حرفه ای بیرجند (دانشکده فنی و حرفه ای دختران بیرجند)

سیده صغری میری

دانشجوی کارشناسی حسابداری فنی و حرفه ای بیرجند (دانشکده فنی و حرفه ای دختران بیرجند)

چکیده

بانکداری اسلامی مجموعه فعالیت های است که افزون بر عملیات بانکی رابطه میان سپرده گذار و بانک به نوعی تنظیم شود که خالی از ربا باشد. استقرار بانکداری اسلامی فقط در حذف ربا نمی باشد و می بایست در زمینه های مختلف فرهنگ اسلامی در آن جریان داشته باشد، بانکداری اسلامی یک شکل خاص و پیشرفته تری از بانکداری متعارف است که در آن سعی شده است، تمامی روابط متناسب با شریعت، اقتصاد اسلامی و فقه اسلامی سازگاری داشته باشد. بانکداری اسلامی یا بدون ربا اثر قابل توجه و معناداری بر روی رشد اقتصادی دارد، بانکداری اسلامی یکی از رو به رشدترین بخش های صنعت بانکداری است و بانکداری اسلامی یک کانال اصلی برای رشد اقتصادی است. همچنین در بانکداری اسلامی، وجوه سپرده گذاران مطابق با موازین شرعی وحﻘوقی ودر قالب عﻘود معین سرمایه گذاری می شود. ما در این مقاله به دنبال معرفی بانکداری اسلامی و بررسی اثر آن بر رشد اقتصادی هستیم

کلیدواژه ها

بانکداری، بانکداری اسلامی،رشد اقتصادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.