بررسی خواص مکانیکی بتن سبک سازه ای
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی مقاوم سازی و حفظ بناهای ماندگار
- کد COI اختصاصی: OMIK04_130
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2082
نویسندگان
استادیار دانشکده فنی مهندسی دانشگاه اراک
کارشناس عمران-دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک
کارشناس عمران-دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک
چکیده
استفاده از بتن های با وزن مخصوص کمتر از kg/m 1900 و مقاومت فشاری بیش از kg/m 170 (بتن سبک سازه ای) در سازه های بتن مسلح باعث کاهش بار مرده ساز گشته و علاوه بر مزایای اقتصادی موجب بهبود عملکرد سازه در برابر بارهای دینامیکی خواهد شد . در همین راستا تحقیقات متنوعی در سطح جهان صورت گرفته است. لیکن علیرغم تمامی این تحقیقات چنین بتنی هنوز جایگاه خود را در ساخت و سازهای بتنی در کشور پیدا نکرده است. تحقیق حاضر به ارزیابی خواص مکانیکی بتن سبک سازه ای که با استفاده از پوکه صنعتی(لیکا) ساخته شده است می پردازیم. با توجه به اثرات مثبت میکروسیلیس در افزایش مقاومت و کاهش نفوذپذیری بتن و نظر به تولید میکروسیلیس در ایران ، در این مقاله بتن های سبک حاوی میکروسیلیس ساخته شده و خواص مکانیکی آن ها مورد بررسی قرار گرفته است. برای ساخت نمونه ها از سیمان تیپ IT استفاده شده است و مقاومت های فشاری ، خمشی و همچنین مدل الاستیسیته بتن در سنین مختلف برای دو نوع شرایط عمل آوری مورد بررسی قرار گرفته و نتایج حاصله با نتایج نظیر در بتن معمول مقایسه گردیده است. همچنین مقایسه ای بین نتایج ناشی از روابط ارائه شده در آیین نامه های ACI و BS برای تخمین مدول الاستیسیته بتن سبک سازه ای صورت گرفته است.کلیدواژه ها
بتن سبکدانه سازه ای، میکروسیلیس، لیکا، مصالح سبکمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.